ARAP TAKKALI BURDA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dolmuscu_seyfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilan.elookat.com
Ad Soyad
yakup acar
Meslek
serber meslek
İlgi Alanı
Kediler
KUSLARIMIZ SATILIKTIR 5 BIN $

Ekli dosyalar

• Görüntü013.webp
    Görüntü013.webp
    115.2 KB · Görüntüleme: 1,560
  • Görüntü010.webp
    Görüntü010.webp
    237.4 KB · Görüntüleme: 1,621
  • Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    93.6 KB · Görüntüleme: 1,646
Yahu Ustadim,
Bu forumda surekli konusuluyor, ama pek bir ise yaramiyor anlasilan. Buraya 2 foto koyupda 5 bin dolar istemeniz sanirim sonu gelmeyen tartismalardan baska birseye yaramiyacak. Kuslariniz ne yapiyorlar bir vid paylasirsaniz belki daha ilgi cekici olur. Aksi takdirde pek anlami olmuyor.

Mihar abi çok doğru söledin şöyle bir ayrıntılı resim veya video olsaydı o zaman kuşların nasıl olduklarını daha iyi anlayabilirdik ama yinede resimler güzel...

Kuslar hakkinda birsey anlatmiyorsunuz , 1-2 resim atip 5 bin dolar diyorsunuz , daha once 5 bin pound diyordunuz. Tabi ben alici felan degilimde eger olsaydim hicbir fikir sahibi olmadan degil 5 bin dolar , degil 500 dolar , 5 kurus bile vermem ustune para versen kumesime bile sokmazdim.

Ayrica burasi alim satim bolumu degil biraz daha dikkatli olalim bu 1 degil 2.

Saygilarla.

Boz dumanlı kuşunuzun resini beğendim .. güle güle besleyiniz..
Ancak satılık ilanında belirttiğiniz rakam bana da manidar geldi , espiri mahiyetinde bir durum olduğunu düşünüyorum ..
Cidden, cidid ciddi SADECE bir resim üzerinden , bukadar büyük bir rakamı verebilecek alıcı bulabileceğinizi düşünüyor olmanıza inanmak oldukça güç ..
Ticarette eski Cumhur Başkanlarımızdan Sayın Rahmetli Turgut ÖZAL , döneminde başlayan Sebest Piyasa Ekonomisi ile üretici yada mal sahibi ürününün fiyatını bizzat kendisi belirleme hakını kazanda ..
Yani alan ve veren memnun olduktan sonra gerisine fazla bişey düşmüyor .. Çok söz hakkı kalmıyor ..
Öteyandan aşikar gerçeklerde apaçık hayatın içinde , bu piyasadaki fiyat harekettliliği belli rakamlar arasında , en azından İstisnai durumlar dışında rutinin dışına çıkılması kısıtlı oluyor ..rutinin dışına nadirren çıkılıyor.. ..
Yani büyük paralara alınan satılan kuşta var elbette ,belki çok kısıtlı ama var ..
Bazen duyuyoruz etraftan şukadara aldı , şukadara sattı ..Gibi gibi ..
BAZISIDA PİYASA YAPMAK İÇİN'' POLİM ''ÇEVİRİYOR , Bu piyasadaki AliCengiz yöntemlerinden biride bu, kendi reklamını bu şekilde yaptırıyor çevresine, işte nam yapıyor müşteri kızıştırıyor falan falan.. ..
Tabi sizi tenzih ederim , en azından tanımıyoruz sizi , böyle birden bire yaftalamak istemem ..
Bu sebepten ancak sadece şaka yapmış olabileceğinizi düşünüyor insan ilk bakışta ..
Ciddi bir girişim ise mutlaka daha fazla bilgi gerekli , birazda ha çok tanıtmalısınız kuşunuzu , veyahut kuşlarınızı .. Tek bir resimle çok fazla ciddiye alınacağını sanmıyorum talebinizin .. SelamlarŞEREF

selamlar bende almam cok ucuzmuş 5.000.000 dolar olsa olurdu :=) işin şakası yada arkadaşta şaka yapıyor. seceresi acıklanmadan ana baba kimdir nedir kuş ne yapmıştır yavruları ne yapar bilmeden bu parayı verecek varsa kuşçu olur. niye derseniz. resimden bu parayı veren acaba seyrettiğine ne verirdi merak ettim şimdi...

Arkadaşım sende anlama kıtlığımı var, ben artık kendimden şüphe etmeye başladım, defalarca uyardım, defalarca sildim konunu. Burası satılık bölümü değil, ayrıca bu şekilde bir konuyu satılık bölümünede açsan onaylanmayacak, silinecektir konu.
Bu sitenin belli prensipleri,kuralları var bu kurallara uyman dileğiyle, sana yapılan son uyarı olacak bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri