Fenerbahcem
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet
- Meslek
- Guvercinci
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhaba arkadaslar/abilerim ,
Elimde bir cikolata var , ona es olarak baska bir cikolata alacaktim fakat alacagim kisi o kusu vermekten vazgecti zaten esi varmis yumurtaya yatmislar erkegini vermekten son anda vazgecti bende saglik olsun dedim.
Dun bir dernekten oyunlu bir Arap almis zifir arap denildigine gore fena sayilmayacak bir oyunuda varmis , ben elimden cikarmak istedidigm 2 erkek guvercin var zaten hediye verecektim o abiye , dedi sen onlara bana vereceksen madem bende sana o aldigim arap guvercini vereyim cikolatayla es yaparsin , bende tamam olur dedim.
Soruma gelirsek , bunlardan cikan yavru hangi renkte olur ?
biri cikolata biri arap mi olur yoksa ikisinin karisimi birseymi olur ?
Buda benim cikolatam(cikolata diyorum cunku bi burda buna cikolata deriz) :
Simdiden tesekkurler.
Elimde bir cikolata var , ona es olarak baska bir cikolata alacaktim fakat alacagim kisi o kusu vermekten vazgecti zaten esi varmis yumurtaya yatmislar erkegini vermekten son anda vazgecti bende saglik olsun dedim.
Dun bir dernekten oyunlu bir Arap almis zifir arap denildigine gore fena sayilmayacak bir oyunuda varmis , ben elimden cikarmak istedidigm 2 erkek guvercin var zaten hediye verecektim o abiye , dedi sen onlara bana vereceksen madem bende sana o aldigim arap guvercini vereyim cikolatayla es yaparsin , bende tamam olur dedim.
Soruma gelirsek , bunlardan cikan yavru hangi renkte olur ?
biri cikolata biri arap mi olur yoksa ikisinin karisimi birseymi olur ?
Buda benim cikolatam(cikolata diyorum cunku bi burda buna cikolata deriz) :
Simdiden tesekkurler.