ARAPIM YERE İNEMİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperdrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 594

alperdrl

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alper dereli
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Ben yerde Güvercin besliyorum Bi arap ve birde bangom var ama arapımı alalı 13 gün oldu uçuruyorum ama damdan yere inemiyor tam inicekken Çekmeye başlıyor ne yapmam gerekiyor.

eğer uçarken dama konmak için sürekli takla atıyosa sıka sarmış olabilir bu yüzden inmekte zorluk çekiyo olabilir...

Bugün gecelicek yarın yine indirmeye çalışıcam ins indiririm Teşekkür ederim Bu arada.

senin kuş sürekli takla atıyomu?

Böyle durumlar normal.Sen yere inememesinden şikayetçisin ben ise 3 katlı binamın yanındaki 1 kat fazla olan 4 katlı binadan inememesinden şikayetçiyim. :) Belki batuhan kardeşimin dediği gibi yeni oyuna başlamış ise sıka girmişte olabilir ama etrafı kapalı şehir mahallelerinde yukarıya oyun yapan güvercin beslenmesine karşıyım ve güvercinlere eziyet çektirildiği kanısındayım.Eğer mümkünse kuşunun kaldığı bina sahibinden izin alarak o binaya çıkıp kuşunu yakalaman iyi olucaktır.Çünkü malum kış günündeyiz.Geceleri aşırı soğuk ve yağmur güvercine eziyet çektirip , güvercinin sahibi olarak vicdanen rahatsızlık duyabilirsin.

Bir yerde okuduğum şu sözü de paylaşmak istiyorum:
Kuşunuza göre ev alamazsınız fakat evinize göre kuş alıp rahat bir şekilde besleyebilirsiniz.

Kerim TÜRK...

Geri