araplarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pablo escobar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kuzey emülkal
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
erkek çok oyuncu yerden 1 metre bile kalkana kadar takla atması kümes içinde dahi takla atıyo yeni yavru aldım biraz büyüsün onuda koyucam maşallah deyin :)

Ekli dosyalar

• DSC03436.webp
    DSC03436.webp
    689 KB · Görüntüleme: 1,411
  • DSC03445.webp
    DSC03445.webp
    955.2 KB · Görüntüleme: 1,434
  • DSC03446.JPG
    DSC03446.JPG
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,311
dişi kendi yavrusu kendi dişisini şahin kaptı bende kendi yavrusuyla eş attım şimdi yavru bile aldım tek kan :)

Maşallah asil bir duruşu var.

MAŞALLAH... BOL YAVRULAR DİLERİM

---berkay--

Canım kardeşim tüyü kadar hayrını gör inşallah güzel seyirli bol uçurmalı günler dileğiyle selamlar.

maşallah allah nazarlardan saklasın tüyü kadar yavrusunu nasip etsin

saolun kardeşlerim :)

Maşallah Yavrununda resmini ve videosunu ilerleyen zamanlarda bekleriz inşallah :evet:

maşallah kuşlar güzel ama bende bi mezattan arap alıcaktım bana ordaki kşiler dedi arap devri bitti dedi en oyunlusu bile para etmiyor dedi anca alıp uçur dediler.

GökMavi' Alıntı:
maşallah kuşlar güzel ama bende bi mezattan arap alıcaktım bana ordaki kşiler dedi arap devri bitti dedi en oyunlusu bile para etmiyor dedi anca alıp uçur dediler.

Kuşculuk para için yapılmaz sevgili kardeşim gönül işidir. Hangi rengi hangi cinsi seviyorsan onu besler onu uçurursun.. Eğer para için yapıcam diyorsan ya toptan alıp teker teker satarsın yada tutakcı olup tuttuğunu satarsın. ki bunu hiç tavsiye etmiyorum...
Bu arada araplar da çok güzel..

Aynen benimde anne öldü açık miskiydi, baba kara çakmaklıydı yavruları var kara miski kızgın eş istiyen babasına vurucam :D Bu arada arapları beğendim :tamam:

teşekkürler kardeşim haklısın bu işi zevk için yapıcaksın.

usta zaten ben bu işi para için yapmıyorum ben zaten birinin kuşunuda tutsan gidip veriyorum bana sadece mezattaki kişiler böle dedi arap kuşunu artık kimse tutmuyo dedi bende onun için dedim bu işide zaten para için yapmıyorum sevdiğim için yapıyorum buzamana kadar kaçtane kuş tuttum ne oyunlu kuşlar tuttum gidip hepsinin sahibini bulup verdim.

Masallah guzel kuslar.Saglıklı bol yavrular dilerim.

Geri