Araziye uçum kümesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hakan Kondi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Kondi
Meslek
Teknik
İlgi Alanı
Kediler
59490

Resimdeki kümesden yaptırmak istiyorum, ölçüler: sağdan sola 3 metre yukardan aşşağı 1.5 metre derinlik 1.5 metre şeklinde olacak. fotodaki gibi 2 adet kapı olacak ve ortadan profille kapanacak yani 2 ayrı kümes olacak. Bir kümesin ölçüsü 1.5x1.5x.1.5 şeklinde olacak.

Havalandırmalar aynı şekil ön cepheden tabandan, tavandan ve çatıdan baca şeklinde olacak.

kilit sistemi bir kapıya üstlü altı bir adet gömme kilit bir adette emniyet çivi kilidi olacak bu kilitlere dışardan demir sacdan kapak yapılacak

çatı arkaya hafif eğimli olacak yağmur tutmaması için

Demir profil + demir sac olacak içinede osb olacak osb ve sacın ortasınada yalıtım olarak taş yünü koyulacak

kümes içi tabanına kontraplak yapılacak osb koku yaptığı için. etrafına ve çatıya osb yapılacak.

önerilerinizi alabilirim şunu yapsan daha iyi olur yada kilit tavsiyelerinizi alabilirim şu kilit daha iyi gibisinden

Gayet guzel olur hocam tabana ızgara koymayı unutmayalim

içinin ızgaraları tünekleri follukları yumurtalıkları yemlik suluk vs. herşeyi ayarlanacak teşekkür ettim
Eğer ucum kümesi yapacaksan damızlık kuşlarla aynı yere koymamanizi tavsiye ederim eke kuşlar yavruyu rahatsız edip kizdirir verim alamazsiniz

Bu kümes bile çok hoşuma gitti, Evimin bahçesine yaptırasım geldi.. Sizin kümesinizin fotoğraflarını merakla bekliyorum.

Eğer ucum kümesi yapacaksan damızlık kuşlarla aynı yere koymamanizi tavsiye ederim eke kuşlar yavruyu rahatsız edip kizdirir verim alamazsiniz

damızlık ekelerim çatıda onlar buraya gelmeyecekler, 2 ayrı kümesi yapmamın sebebi örneğin soldaki kümese yavru ve yavru ekelerini koyacağım, sağdaki kümesede teke düşen ve ekeye kaldıracağım yada kanat bekleyen kuşlarımı koyacağım. kanat bekleyen kuşlarımdan yavruda alabilirim duruma göre

Bu kümes bile çok hoşuma gitti, Evimin bahçesine yaptırasım geldi.. Sizin kümesinizin fotoğraflarını merakla bekliyorum.

yakın zamanda yaptırdığım zaman fotoğraflarını atarım teşekkür ederim

damızlık ekelerim çatıda onlar buraya gelmeyecekler, 2 ayrı kümesi yapmamın sebebi örneğin soldaki kümese yavru ve yavru ekelerini koyacağım, sağdaki kümesede teke düşen ve ekeye kaldıracağım yada kanat bekleyen kuşlarımı koyacağım. kanat bekleyen kuşlarımdan yavruda alabilirim duruma göre

yakın zamanda yaptırdığım zaman fotoğraflarını atarım teşekkür ederim
Simdiden hayırlı olsun en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz

Geri