argo kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 982
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
son zamanlarda sıkca rastladıgımız ve kurallara uymayıp argoyu kullanan her kim olursa olsun uyarılmaksızın siteden uzaklastırılacaktır

Bunun sebebi de bana göre, bazı arkadaşlar bir üstteki yorumu yanlış bulup, o anda bir gaflete, sinire düşüyorlar ve mahalle kahvehanesinde arkadaşlarına anlatır gibi yazıyor. E bazı küfürler, argo tabirler dillere pelesenk olduğundan, bu da bu sefer klavyeye yansıyor. Ortaya kötü bir görüntü çıkıyor.

Üye arkadaşların öncelikle şunu unutmamaları lazım. Buraya yazılan bilgiler bizlerden sonraki nesillere ışık olsun, bizlerin deneyimlerinden, tecrübelerinden, faydalansınlar diye yazılıyor. Hangi baba oğluna veya hangi usta çırağına, küfür argo bırakmak ister ki?

post yazarken lütfen derin nefes alıp sakinleşip sonra yazalım, yazdıralım..

Unutmayalım ki; "BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR"..

HAKLI YA DA HAKSIZ ELEŞTİRİLER DE OLACAKTIR.., BUNLARA AÇIK OLMAYA GAYRET GÖSTERELİM..

HERŞEYİ TEK BİLEN KENDİMİZ OLAMAYIZ..

ÖĞRENMEĞE AÇIK , ÖĞRETMEĞE HEVESLİ OLSAK SORUN KALMAYACAKTIR..

BİZ ;BİR AİLEYİZ. :slm:

kişi yaptığıyla söylediğiyle hal hareketiyle kendi değerini ister istemez kendi koyar ortaya...yaşantınızdada bu böyledir.sizi kılık kıyafetinizle görüntünüzle maddiyatınızla değerlendirip sizi müşteri olarak görüp mekan kapıları açanlar.kendinizi tanıtıp sevdirdiğinizde gönül kapılarını açıp içlerine buyur ederler.burdaki platforma uyarlarsak tanımadan sevdiğimiz paylaşımlarıyla yazılarıyla içimizde sıcaklık hissettiğimiz yakın bulduğumuz insanlar olduğu kadar bu nasıl bi insan bu ne ya dediğimiz insanlarda olmuyomu.??hayatta insanlarla dost kalmakmı müşteri olmakmı deseler ne cevap verirsiniz.?? tatlı dille güleryüzle sohpetle çok basit bi şekilde kurulabilen bu aradaki fark önemsizse ''insan kazanmayı para kazanmaya tercih ederim'' diyerek bunu yaşam felsefesi yapan hugo boss abimiz nolucak...kederinden evdeki prize çivi sokarak intihar ederse şaşırmıyalım lütfen :) ...o yüzden çok kasmadan efendice tatlı dille güler yüzle tadını çıkarın bulunduğunuz ortamlarda sevilen sayılan istenilen kişiler olmaya çalışın..inanın bu hayatı çok tatsızlaştırmaya gerek yok nasılsa içinden kimse sağ çıkamıcak...

Ya kuscu_marik bu site bir paylaşım sitesi değil mi? Forumda önüne gelen konuyu kilitliyorsun sen.. Forumda herkes şu ilacı nereden bulacağız nasıl buluruz diye dert yanıyor sen kalkmış reklam yasak diyorsun babamın sitelerinin adınımı yayınlıyorum ben burada?? Ha iki tane kuş resmi koysaydım yok kümesim deseydim kilitlemezdin ama yazıklar olsun size ya paylaşımdan yardımlaşmadan anladığınız bumu sizin???

Veteriner ilaçları satan siteler ve bir soru ? diye başlık açmışım ilaç arayanlara yol göstermek için birde soru sormuşum altında
Sizin formunuzda paylaşım yapmak iki ne olduğu belirsiz kuşun resmini paylaşmaksa derme çatma kümesleri paylaşmaksa yerin dibine batsın böyle forum. Siteden üyeliğimi iptal edebilirsiniz. nede olsa artık bir şey paylaşmam bu sitede.... Her şey için teşekkür ederim.

melihodaman' Alıntı:
Ya kuscu_marik bu site bir paylaşım sitesi değil mi? Forumda önüne gelen konuyu kilitliyorsun sen.. Forumda herkes şu ilacı nereden bulacağız nasıl buluruz diye dert yanıyor sen kalkmış reklam yasak diyorsun babamın sitelerinin adınımı yayınlıyorum ben burada?? Ha iki tane kuş resmi koysaydım yok kümesim deseydim kilitlemezdin ama yazıklar olsun size ya paylaşımdan yardımlaşmadan anladığınız bumu sizin???

Veteriner ilaçları satan siteler ve bir soru ? diye başlık açmışım ilaç arayanlara yol göstermek için birde soru sormuşum altında
Sizin formunuzda paylaşım yapmak iki ne olduğu belirsiz kuşun resmini paylaşmaksa derme çatma kümesleri paylaşmaksa yerin dibine batsın böyle forum. Siteden üyeliğimi iptal edebilirsiniz. nede olsa artık bir şey paylaşmam bu sitede.... Her şey için teşekkür ederim.

bu site karsılıklı paylasım sitesi neyi nasıl bulursunuz arama zahmetine katlanır ararsanız bulursunuz baslıgınız reklamdır reklamında acılacagı yer belli ve üçretlidir ilaç ise zaten yüzlerce baslık var arayan arastıran bulur kendinizi düşündügünüz kadar bizleride düşünmeniz gerek bizler işimizi bu sekil yapıyoruz üyelik iptali ise siteye girmezsiniz olur biter bir zorlama mecburiyet yok :tamam:

Geri