arka binanın çatısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim kuşlar bu aralar pek arka binadaki çatının köşeye alıştılar ve oraya konuyorlar kuşları açta salsam oraya konuyorlar turlayıp acaba kuşları 1-2 hafta salmasam orayı unuturlarmı ve hepsi tüyde doğru düzgün kanatları kuyrukları tam değil tüydeki kuş bilirsiniz hele bazıları hepten tüyde tam acaba ondanmı uçmuyorlar oraya konuyorlar ve salmasam 1-2 hafta unuturlarmı..

ReplaXX' Alıntı:
arkadaşlar benim kuşlar bu aralar pek arka binadaki çatının köşeye alıştılar ve oraya konuyorlar kuşları açta salsam oraya konuyorlar turlayıp acaba kuşları 1-2 hafta salmasam orayı unuturlarmı ve hepsi tüyde doğru düzgün kanatları kuyrukları tam değil tüydeki kuş bilirsiniz hele bazıları hepten tüyde tam acaba ondanmı uçmuyorlar oraya konuyorlar ve salmasam 1-2 hafta unuturlarmı..

Arkadaşım kuşlar tüyde diyorsun bide uçurmaya çalışıyorsun. Eğer tüydeki hayvanları yormaya devam edersen senin göremeyeceğin dahada uzak bi çatıya giderler. Valla benim kuşlarım tüye girdi 1 ay hiç uçurmadım. Gerekrse göz zevkinden ödün vermesini bileceksin....

.................SİNAN ÖZTEKİN.................

peki acaba tüyden çıkana kadar senin gibi birkaç hafta salmasam orayı unutur ve tüyden çıkınca uçmaya başlarlar dimi ...

ReplaXX' Alıntı:
peki acaba tüyden çıkana kadar senin gibi birkaç hafta salmasam orayı unutur ve tüyden çıkınca uçmaya başlarlar dimi ...

Ben salıyodum ama hiç dokunmuyodum kuşlar kendi çatımda duruyodu. Ve benim kuşlarda önceden hep yan çatıya giderlerdi 1 ay sıkıştırmayınca artık çoğunlukta kendi çatımdalar. İstersen 1 hafta boşlama sen bilirsin. Büyük ihtimalle bayağı unuturlar ama zamanla yine alışırlar oraya konmalarını istemiyorsan oraya yumurta veya balık at karga, martı dolsun korkarlar bidaha o çatıya gitmezler....

..............SİNAN ÖZTEKİN...................

zaten tüyde oldukları içinde salmıcam 1-2 hafta hemde unutmuş oluelar azda olsa hem sonra zaten zorlamazsam kendileride uçarlar...

bir kere güvercinler kolay kolay unutmazlar ...tüy deki güvercinleri uçurmaya çalışman hayvana acı vereceği için önündeki dönemde de kuşunun performansını etkileyecektir.hatta güvercin tülekte iken takla atmaya çalışıyor ve canı yanıyorsa ilerde de takla attığı zaman canı yanacağı düşüncesi ile performansını düşürür.bol banyolu rahat bir ortamda sadece kendi istekleri ile uçacakları bir ortamda tut derim ben.zaten oraya da uçmazlar sen kovalamaz isen.banyo sularına elma sirkesi koymanda fayda var ve güvercinler 1 2 hafta da tüy değiştirmezler biraz sabır....

kuşları kendi çatında karışık yemle yemle.Ama uçurma.Çatıda yatsınlar sabahtan su verme ki susayıp aşağı insinler.Bir hafta hep bÖyle yap.Göreceksin ki senin çatına konacaklar

üşümezlermi havalar soğumaya başladı ya bişey olmazsa öle yaparımç... ?

kus bıkere alısdınmı ne yaparsan yap nafıle.her ucurmak ıcın zorladıgında dırek oraya konacaklar.en kesın cozum oraya atan kusları elden cıkarmak.aksı takdırde yenı gelecek kuslarda yavrularda sureklı oraya konarlar

KUŞ KENDİ ÇATISINDA RAHAT EDER İSE BAŞKA YERE KONMAZ.. O YÜZDEN KUŞU UÇURAN %50 KANADI, %50 Sİ SEYİSİ DERLER..

Geri