Arka tepe mavi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
İstanbul - çekmeköy - taşdelende arka tepe mavi yakalandı kuş 3 gündür dışarıdaydı benim çatıya inemiyordu 14 katlı binadan 10 katlı binaya atıp duruyordu 2 metrelik yerde 10 takla atıyodur yani kadar oyunlu en sonunda atmacaya gideceğine ben yakalayım dedim 14 katlı binanın tepesinde yakaladım birisinin damızlığı diye düşünüyorum çok değerli bir kuş ayağında boncuk yok eğer sahibi çıkmazsa damızlığa ayıracağım ..

hakan, senin niyetin halis ve iyi ya, o kuş şimdiden sana hayırlı olsun :) çoğu üyenin bu şekilde kuş yakalayıp yazmak duyurmak yerine, kümesin diplerine sakladığına, sonra da resimlerini yayınlayıp kümesimin en değerli kuşu diye yayınladıklarına çok şahit oldum. Ama öyle kuşların çoğunu atmaca kapıyor kerkenez kapıyor, kaçıyor vs. Velhasılı, Su testisi su yolunda kırılır.

Yaşına binanen böyle bir zihniyette olduğun için seni tebrik ediyorum, bana göre profesyonel bir kuşçusun.

FeLix_' Alıntı:
hakan, senin niyetin halis ve iyi ya, o kuş şimdiden sana hayırlı olsun :) çoğu üyenin bu şekilde kuş yakalayıp yazmak duyurmak yerine, kümesin diplerine sakladığına, sonra da resimlerini yayınlayıp kümesimin en değerli kuşu diye yayınladıklarına çok şahit oldum. Ama öyle kuşların çoğunu atmaca kapıyor kerkenez kapıyor, kaçıyor vs. Velhasılı, Su testisi su yolunda kırılır.

Yaşına binanen böyle bir zihniyette olduğun için seni tebrik ediyorum, bana göre profesyonel bir kuşçusun.

Çok sağol abi ben babamdan böyle öğrendim kuş çok, önemli olan kuş için şerefini satma derdi kuş ihtiyacım olunca babama diyorum o ayarlıyo zaten ama bu mavi gerçekten güzel şuana kadar sahini çıkmadı bakalım kuşu çatıya seriyiroum kuşların arasına sahibi tanır diyede sahibi çıkmadı şuana akdar

Hakan babana söylesen de bana bir dişi şebab ayarlasa 14 kuyruk 2x2:D

alger' Alıntı:

:) ne oldu be abi, gelen giden yok mu henüz? (benim kalbimde hala geleceklerine dair his var)

Yok gelen giden, görünmüyorlar çevrede görünseler bende gelirler derim içimden. İnşallah gelirler.

alger' Alıntı:

Abi bi söyliyeyim gelirsede göderirimde sen beğenirmisin bilmem :haha: bu arada herhalde kuş kaçmış geçmiş olsun

KONU AMACINA ULASTI SAHİBİNİ ARADIGINIZ KUSU BIRAKMAMANIZ GEREKİRDİ BİRDE KUSLARINIZA KATMISSINIZ BELKİDE HASTALIGIDA KATTINIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri