Arkadaşlar 25 Liranız Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan julyo_s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

julyo_s

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sidar Sarıkaya
Meslek
web master
İlgi Alanı
Kediler
varsa eğer,
misal 10 kiloluk yem labilirsiniz!
ya da pazardan 1-2 tişört alabilirsiniz!
ya da bi yemek yersiniz!
normalinden bir oje ya da rimel ya da allık alabilirsiniz.!
saçınızı yaptırabilirsiniz ya da bir akşam
falan filan yani!

ya da unicef kampanyasına destek verebilirsiniz
bakın neler yapıyorlar 25 liralarla

ilköğretimde minimum standartlar

bu kavrama unicef’in çocuk dostu okullar projesinden hareketle ulaşılmıştır. okullar ele alırken gündüzlü okullar ve yatılı bölge ilköğretim okulları olarak ikiye ayrılmakta ve minimum standartları özetle 3 ana konu altında ele alınmaktadır:

a) eğitim yönetimi (okula erişim ve devamın sağlanmasından, mesleki gelişim, katılım, akademik başarıya kadar uzanan bir yelpaze düşünülmektedir) (okul başına gerekli katkı: 25.000tl)
b) öğrenme ve eğitim (sınıf içi öğrenmeden, ders dışı eğitsel etkinliklere varan bir süreci kapsamaktadır)(okul başına gerekli katkı 25.000tl)
c) destek hizmetler ( güvenlik, sağlık, beslenme ve temizliği içermektedir) (okul başına gerekli katkı: 40.000tl).

ya da

okul öncesi eğitiminin güçlendirilmesi

okul öncesi eğitimi 55 ilimizde artık zorunlu hale getirildi. önümüzdeki eğitim yılı için bu sayının daha da artacak. unicef türkiye milli komitesi olarak, bir yandan inşaatı bitmiş devlet anaokullarının iç donanımına destek verirken (bir okulun donanımı için 50.000tl); diğer yandan milli eğitim bakanlığı ile birlikte yapılan çalışmalar sonucu belirlenen “çocuk başına aylık 25tl” katkı ile, en yoksul bölgelerden başlayarak, çocuklarımızı okullarına kavuşturuyoruz.

ya da

telâfi eğitimi – ysöp programının desteklenmesi

bu proje kapsamında, ülkemizde 10 - 14 yaşları arasındaki nüfusun okul dışı kalmış çocuklarına telafi eğitimi (yetiştirici eğitim)verilmektedir. amaç, hiç bir çocuğu dışarıda bırakmadan, bütün çocukların temel eğitimlerini tamamlamalarını sağlamaktır. (bu hedef birleşmiş milletlerin binyıl kalkınma hedeflerinde ikinci sırada yer almaktadır.)

unicef, konuyla ilgili mevzuatın ve yasal ortamın hazırlanmasında, uygun müfredatın belirlenmesinde etkin rol almıştır. unicef’in projeye maddi katkısı, öğretmenler ve öğrenciler için eğitim malzemesi içeren çantaların hazırlanmasıdır. 100 öğretmen ve 1.500-2.000 çocuğa hizmet edecek 100 çantanın kargo ücreti dahil yaklaşık maliyeti 45.000tldir.

bu sefer de böyle bir şey için vereyim derseniz
25 lira
aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://duzelt.me/unicef

unicef.jpg

Bir bildiginiz kisilere verin.
zamaninda okuldayken bize kizilay zarf dagitirdi,ki bu zarlari kizilay dagitdigni hic inanmadim
ve okul giderlerini bu cati altinda halletdiler.
sonrada bos zarflari okulun kömürlügünde yaktilar
yakmadan önce güzelce kontrol etdim ve bir cogunun icinde halen para vardi.
yani unicef mis nebim neymis.sallayin gitsin.
coluk cocugu bizden iyi kimse okutamaz.
isteyen mum isigindada okur benim okuma kabiliyetim yoktu,devam etmeyi denesemde matamatik halen sifir.
beni bosa okutdular anliyacaginiz.
carpim tablom sifir.ama bu gelecegi sönük anlamina gelmez belkide iyi bir egitmen yoktu.
camiye verin hacca gönderin birini.kendin götúr ver bir yerlerden duyarak hareket etme.
saygilar

Geri