- Ad Soyad
- Aksaray
- Meslek
- Aksaray68
- İlgi Alanı
- Kediler
Selamlar taklacı yetiştiricisiyim 2 hafta önce sitelerde paylaşılan posta kuşlarına baka baka bende posta kuşu merakı da başladı gittim 1 çift posta aldım biri beyaz diğeri kırkanat gök daha yavrular ötmeyi yeni kestiler bunları yüksek uçucu olarak uçurmak istiyorum amacım yarışma flan değil sineklensinler saatlerce uçsunlar yeter bana .bazı sorularım olacak umarım yardımcı olursunuz.
*posta kuşlarında ilk uçuş antremanı nasıl olmalı şuan çatıya inip kalkıyolar çevreyi tanıdılar az çok bunları yavaş yavaş uzaktan bırakmayla başlasam doğru olurmu?
*posta kuşları ortalama kaç saat uçar uçuş stillleri nasıl olur.
internetden bakıyorum hep salım videoları var bu kuşlar yarış dışında başka türlü değerlendirilemezmi mesela taklacıların yavrularıyla birlikte yükseğe çıkıp nefeslerini açmaya yardımcı olurlarmı.?
*posta kuşlarında ilk uçuş antremanı nasıl olmalı şuan çatıya inip kalkıyolar çevreyi tanıdılar az çok bunları yavaş yavaş uzaktan bırakmayla başlasam doğru olurmu?
*posta kuşları ortalama kaç saat uçar uçuş stillleri nasıl olur.
internetden bakıyorum hep salım videoları var bu kuşlar yarış dışında başka türlü değerlendirilemezmi mesela taklacıların yavrularıyla birlikte yükseğe çıkıp nefeslerini açmaya yardımcı olurlarmı.?