Arkadaşlar abiler bilginize ihtiyacım var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKSARAYLI_RAMAZAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aksaray
Meslek
Aksaray68
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar taklacı yetiştiricisiyim 2 hafta önce sitelerde paylaşılan posta kuşlarına baka baka bende posta kuşu merakı da başladı gittim 1 çift posta aldım biri beyaz diğeri kırkanat gök daha yavrular ötmeyi yeni kestiler bunları yüksek uçucu olarak uçurmak istiyorum amacım yarışma flan değil sineklensinler saatlerce uçsunlar yeter bana .bazı sorularım olacak umarım yardımcı olursunuz.

*posta kuşlarında ilk uçuş antremanı nasıl olmalı şuan çatıya inip kalkıyolar çevreyi tanıdılar az çok bunları yavaş yavaş uzaktan bırakmayla başlasam doğru olurmu?
*posta kuşları ortalama kaç saat uçar uçuş stillleri nasıl olur.

internetden bakıyorum hep salım videoları var bu kuşlar yarış dışında başka türlü değerlendirilemezmi mesela taklacıların yavrularıyla birlikte yükseğe çıkıp nefeslerini açmaya yardımcı olurlarmı.?

kardeş eğer yüksek uçuş istiyorsan tip kuşunu tavsiye ederim posta dan pek anlamama z oeta yükseklikte cok gezerlerler yani tüm şehri gezerler taklacıyada klavuzluk edemezler dediğimgibi kardeşim tip yada baska (bongonun bi cinsi) tam istediğin gibi uçar
saygılarımla

Kardeş posta yüksek uçmaz bol bol gezer tabii antremanlı olursa yani senin taklacıların nefesini açmaz keserler.Sana tavsiyen bango,baska,azman,hünkari tarzı yuva üzerinde uçan ve taklıcalırını yuvaya indirmak için parıltı aln kuşlar beslemen lazım saygılar.

fortune.ok' Alıntı:
Kardeş posta yüksek uçmaz bol bol gezer tabii antremanlı olursa yani senin taklacıların nefesini açmaz keserler.Sana tavsiyen bango,baska,azman,hünkari tarzı yuva üzerinde uçan ve taklıcalırını yuvaya indirmak için parıltı aln kuşlar beslemen lazım saygılar.

açıklama için teşekkürler .

Geri