arkadaşlar acil yardım değerli yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nietczshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 474
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nietczshe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alper mest
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
s.a arkadaşlar kuşların yavrularının gözleri kapandı bir türlü açılmıyor gözleri tamamen çapakla kaplı ne yapmalıyım ve bu neden kaynaklanıyor lütfen yarım!!!!!!

Abicim daha önce başıma böyle bişey hiç gelmedi ama teramisin göz melhemi var çocuklar için olanı ondan alın ve sürün düzeleceğini sanıyorum. Tüm eczanelerde var fiyatıda 1 tl.. Mesela geçen gün bi kuşum göz nezlesi olmuştu, gözü kapalıydı... 2 gün sürdüm kuşun hiçbir şeyi kalmadı.. Bu arada kuşta çapak da vardı çapak hemen eridi gitti..

SİNAN ÖZTEKİN

panik yapılacak bir durum değil, kuşların göz neslesi olmuştur. kuşun gözü başta sulanır,sonra çapak yapar kakpanır. bir çok tedavi yöntemi var, tetra 250 kapsülün yarını gözün üstüne dök biraz tut kuşu elinde, yada göz merhem ve damlaları var onlarda iyi gelir, kendi kullandığım ilaç var ismi uzun olduğu için telaffuz edemiyorum ama akşam yazarım bu ilaç kesin çözüm bir damlada geçiriyor. paniklik bir durum yok, bu mevsimde çoğu arkadaşın kümesinde yaşanan bir durum bu

Konu başlığında her zaman dediğimiz gibi acil, yardım, lütfen gibi anlamsız kelimeler kullanılması yasaktır.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri