Arkadaşlar Acil Yardım Napmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simsek123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

simsek123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Şimşek
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Arkadaşlar bugun bizim bahçeye bi kedi ağznda küçük bi serçeyle geldi kediyi kışkışladım hemen serçeyi bıraktı yanlız serçenin sol kanadını yaraladı biraz ama serce suan iyi yanlız yavru olduğu için bacakları tam gelişmemiş tam yürüyemiyor

Küçük bulgur verdim yemiyor su verdim içtiğini henüz görmedim napmalıyım buyrun buda resimleri daha yeni çektim acil yardım lütfen yazıktır ben insanlık görevimi yaptım yardım istiyorum düzelsin yazıktır oda can ..

Ekli dosyalar

• Görüntü0120.webp
    Görüntü0120.webp
    28.6 KB · Görüntüleme: 1,225
  • Görüntü0119.webp
    Görüntü0119.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 1,179
UMUT BULDUGUN YERLERDE AGAÇLARDA YUVASI OLABİLİR BÜYÜK BİR İHTİMALLE YUVADAN DÜŞMÜSTÜR BİR BAKIVER EGER ÖYLEYSE YUVAYA KOYMAYA ÇALIS ZATEN ANNESİ ORALARDA İSE TELASLI TELASLI ÖTER ARANIR BASKADA DİYECEK AKLIMA BİR SEY GELMİYOR GÜVERCİN OLSA BİR SEKİLDE BÜYÜTÜLÜR SERCE YE NE YAPILIR BİLEMEM DUYARLILIGIN İÇİN TESEKKÜRLER SAGOLASIN

Tm dayı bilgilendirdiğin için saol gidip bakacağım umarım bulurum yuvasını yazık ..

Eğer yuvasını bulamazsam elle beslemeye çalışsan çok hayırlı bir iş yapmış olursun. Umarım başarırsın..
Kolay gelsin.

Yuvasını bulman birşey değiştirmez artık yuvaya geri almayacaktır annesi kokudan dolayı. Kanadı için herhangi bir veterinerde ilaç almalısın.

Geri