Arkadaşlar acil yardım yavrularla ilgili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fenomen62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

fenomen62

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Çetinkaya
Meslek
Öğrenci {Ağ işletmenliği}
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar hayatımın ilk yavrularını almış bulunmaktayım, posta çiftimin yavruları. Sanırım çiftin ilk yavrusu baba çok bilgisiz yavruların üstüne basıyor ve yavruları pek beslemiyor. Ayrıca yavrular 9 günlük olmasına rağmen anne baba tekrar çifleşmeye başladı. Yavrular 9 günlük oldular fakat bir tanesi daha büyük (foto larda pek belli olmuyor ) ve aralarındaki fark gün geçtikçe artıyor.
Sizlere sorum şu 1-2 gün daha gözlemleyip aralarındaki fark daha da artıyorsa küçük yavruyu altlarından alıp ben beslesem mi?
Nasıl besleyeceğimi biliyorum yani beslemek sorun değil fakat bu boyutta bir yavru ortalama günde kaç defa beslenmelidir?

SAYGILAR.

Ekli dosyalar

• IMG_2875.webp
    IMG_2875.webp
    291.4 KB · Görüntüleme: 1,031
  • IMG_2876.webp
    IMG_2876.webp
    333.7 KB · Görüntüleme: 1,030
Yablış bişy derim diye korkuyorum ama

Bence anne ve babaları biraz daha baksınlar

arkadaşım herşey yolunda yavrulardan biri bir gün önce doğduğu için diğerinden farklı olur haliyle bir günlük farkta her yem alışında yemin büyük bir kısmını büyük olan yer diğeride onun gölgesinde kaldığı için azıyla yetinir ama korkulacak bişey yok ikisinide doyururlar sen elleme annesi babası gibi yem veremezsin anne baba onlara yemi nasıl vereceğini çok iyi bilir daha küçük yavrular tüylerini bile patlatmamışlar anne babası onlara yedikleri yemi kursaklarında hazmedip daha sonra verirler kusarlar yemi yiyip hemen kusmazlar sen o şekilde vermen mümkün değil senin bahsettiğin şekilde vermen için tamamen tüyleri çıkıp renkleri belli olduktan sonra ancak verebilirsin

YAVRULAR NORMAL .SIKINTI YOK !

Geri