ARKADAŞLAR BAKIN Bİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kadir Sola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Kadir Sola

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Sola
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
S.A ÖNCELİKLE BEN GÜVERCİN BESLEMEK İSTİYORUM IRKLARI HAKKINDA BILGILERIM VAR CINSIYET OGRENME HAKKINDADA BILGIM VAR BENIM SORUNUM ISE ŞU BEN AĞRI DOĞUBEYAZITTA İKAMET ETMEKTEYIM 5KATLI BİR BİNADA BÜYÜK BİR BAHCESI VAR AMA BAHCE KAPISI YOK GUVERCINLERI NASIL BESLIYEBILIRIM BINA CATILIDIR. ÖNERİLERİNİZİ BEKLIYOM :tamam:

Kadir kardeşim eğer binanın çatısında besleyebiliyorsan çatıyı öneririm. Fakat sağlam, hırsız giremeyecek bir kümes yaparsan bahçede de besleyebilirsin.
Benim merak ettiğim bir konu var Ağrı soğuk olmuyor mu yani çok soğuk besleyeceğin güvercinler soğuğa dayanıklı bir ırk olsun bence. Mesela posta olabilir. Kuşu besleyecek olan sensin tabi ben kendi düşüncemi söyledim.
SELAMLAR.

aga çatıda besleyibilirim ama uçurtamam ve burda beslıyen cok yeterkı yer bulunsun ben sıcak yaparım abi hırsız burda cok :S

Canım yavrum bak sana diğer kardeşlerin bir güzel yazmış biraz yazışma kurallarına dikkat et yav kelimesi çirkin birde ağa gibi yazacağına abicim amcacığım gibi yazar isen daha etik olur bilgisayar da birde, sana herkesin işi gücü var aynı dakikada sana kimse yazamaz.Birde sen Doğubayazıt,neresinde oturuyosun Kent Otel yanlarında mı İshak paşa sarayı tarafında mı çarşıda mı subay lojmanları tarafındamı,yoksa teperiz veya telçeker tarafındamı çünkü ben 1970-1971 yıllarında orada vatani görevimi yaptım -50-55 dereceler gördüm çok korunaklı bir kümes yapmalısın.Selamlar

abiciğim imam hatip lisesi yanı Çpl lisesinın oralarda , ben dogru düzgun bır yer bulursam ısıtırım cok beslıyen abılerımız var burada görüyorum şimdi bana ne önerirsiniz

Geri