arkadaşlar beslemiş oldunus güvercinlerden soyunu devam ettirdiğinis kaç yıllık kuşlarınıs var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kalender
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
yıllardır tek damar kuş besleyeniniz varmı

Selamlar

Ben soyunu bildiğim kuşlarımı 3 yıldır besliyorum ama 15 yıl öncesinden gelen soyları olduğunu kuşlarımı hediye eden arkadaşımdan biliyorum..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

slm benim kuslarimin soyu 55 yilik mehmet safak elimdeki en yasli erkek 15 yasinda

benım kuslarım 36 yıllık elım dekı en buyuk damızlıgım 17 yasında

elimdeki en yaşlı kuş 14 yaşında yakışıklı yaşarın arap takkalıları kirlilerimi 8 senedir besliyorum

48 senelik damarlarımızı hala devam ettiriyoruz. en yaşlı kuşumuz 17 yaşında Dumanlı Kirli erkek dişiside kendii yavrusudur Dumanlı kirli takka perçem erkek gibi kalıplı ve büyük bir kuş bu kuşlar dayım Harika YAŞAR'dan geçti bana... bu kuşların soyu Rahmetli saim ustanın Damarlarınadan çıkma isteyen varsada kanıtlarız

merhaba benım elımdekı kus 4 yasında ama arkadasımın dedıgı kadarı ıle mardın kusu olup damarı 23 yıllık oldugunu bılıyorum ve kuslkarımın oyunu da cok güzel asıl mardın kusu nu andırıyor

saygılar

Re: arkadaşlar beslemiş oldunus güvercinlerden soyunu devam

SU ANKİ KUSLARIMIN EN YASLISI 13 YASINDA AMA BUNDAN ÖNCEKİ ÇALINAN KUSLARIMIN ARASINDA

12 YASINDA BANA GELİP 18 YASINDA ÇALINAN BOZ DUMANLI BİR ERKEK VARDI
SAYGILAR

vallah abi benim kuşlar samsunda malesef bursada bakçak yerim yok
ortağımda üniversite okuyo
bi emekli amçamız var onun kuşlar bizim kuşlar ortak ayrı gayrı yok
içinde onun baktığı 15 yaşında PALSİNEKLİ erkek var bizde ona güveniyoruz
yavrularını işli ve donuk veriyo inşallah bi 10 sene daha yaşar
zor ama

Elimde 3 soy var, bunlara ek olarak bu soyların bir birine eşlenmesinden elde ettiğim birkaç melez var. Dedemden devraldığım kuşlar olduğu için 3 soy da çok uzun yıllara dayanmaktadır. Ara ara elimdeki soyları birbirine kırıyorsam da özünü sürekli muhafaza ediyorum. En genç damızlığım 5 yaşında ama damızlıklarım ortalama 10 ile 15 yaş arasındadır..

Selamlar..

Selamlar elimdeki sayaların soyu aşağı yukarı 35-40 yıla dayanmakta olup pek yaşlı kuş tutma taraftarı değilim dışarı vereceğim zaman künyesini kesip birini çarşıya birini karşıya verir kimsenin kimseden haberi olmaz soy yaklaşımlarında dost kümesler ile değiştokuş yapıyorum .

Geri