Arkadaşlar bi bakarmısınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeNaNBeY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 941

KeNaNBeY

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kenan Çakmak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamün aleyküm. Arkadaşlar yavru holluktan assağıya düşmüş resimdede gördüğünüz gibi birazcık derisi soyulmuş fazla yürüyemiyor tam dikilemiyor ayaklarının üstüne. Sanırım acıyor tam ayağının arkası oldugu için basamıyor pek. Kuşun sağlığının bozulmaması için ne yapmam gerek arkadaşlar ?

Ekli dosyalar

• 20130323_113148.webp
    20130323_113148.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 834
Geçmiş olsun.
Günde bir sefer Terramicyne antibiyotik deri merhemi sürün.
İnşallah iyileşecek.

ne kadar sürede iyileşir bu kardeşim büyüdüğünde bi sıkıntısı olmaz dimi kuşun ?

gelişmekte olan bir yavru olduğundan 1 haftaya kabuk bağlar orası, ileriye dönükte pek eser kalmaz. Önemli olan, tekrar folluktan aşağı düşmemesi için bir şekilde önlem almalısın.

Merhaba,
Kuşun yarası iyileştiğinde acısı dinerse kuş yürümeye başlayacaktır. Sorun olacağını sanmıyorum. Ama mikrop kapmaması için önlemler almalısın. Örneğin; antiseptik ilaçlar sürebilirsin tendürdiyot, çam reçinesi gibi.
Şunu belirtmek isterim; kuşun yarasıyla ilgilenmen çok hoş. Sevaptır. Eğer iyileşirse sana da huzur verir kuşa da.

bana kalırsa o kuş folluktan düşmemiş kuşlar fln vurmuş galiba

Önlemimi hemen aldım önüne yüksek tahtalar çaktım imkansız artık düşmesi felix kardeş.
Khalid arkadasın dediği gibi teramisin kullanıyorum suan. Evet holluktan düsünce olmadı o yara xxaliqxx kardeşim. Yuvamda çok kızgın ve agresif bi erkek var zemin katta kimseyi dolaştırmıyor onun gagalamıs oldugunu düsünüyorum yazık yavruda tahtanın arasına girmiş korkudan geldiğimde çok hızlı bir şekilde nefes alıyordu. Şuan benim dengemde acayip derecede bozulmuş durumda 2 gün önce o yavruların annesi öldü. Çok sevdiğim bir dişimdi o beni yeterince sarstı bide o yavruyu kaybetseydim düşünmek bile istemiyorum

Geri