arkadaşlar bir yardım edermisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat644
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 971

murat644

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat savasşkol
Meslek
öğrençi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben kuşlarımı bodrumda besliyorum bodrumdan bahçeye açılan bir kapak var kuşlar çıkar çıkmaz havalanıyor neyse asıl konuma geçiyim bodrum 5 odalı kuşları koyduğum yer deyilde başka odada 2 tane yumurta buldum bir kuştan şüpeleniyordum altına koydum yatmıyor nasıl anlıyabilirim kim kimin yumurtası olduğunu ? saygılarm sunarım

yumurtaları ellediysen ve yerlerini deiştirdiysen büyük ihtimalle üzerine yatmazlar hangisinede ait olcagını bulman biraz zor olabilir

nasıl elemiyem başka odada yumurtaldı zifili karanlıkkk

rahat bırak kuş zaten yatacaksa yatar, ama sana önerim o kadar geniş ve bölmeli alanda rahat yavru bakamazlar, madem 5 odan var 1 odaya sırf folluk koy (limon kasası) damızlık kümese çevir, diğer bir odayı da Tüneklerle donat bekar kuşları koy, sadece bunları sal, diğer boş bir odayı, eşhane olarak düzenle, eşe atmak istedikleri orada eşle, diğer bir odayı da karantina olarak kullan, hasta olan kuşların tedavisini orada yap. Son kalan boş odayı da ver bir bekar öğrenciye ver, dua alırsın :)))

12 tane kuşum var :D saydın giyon wallaha ama saol

keşke sendeki fırsat bende olsaydı neler yapardım vallaha bu arada mesut abiye %100 katılıyorum :D

bende katılıyorumama babam o 12 kuşa bile izin vermiyor gizli besliyorum :) ;)

hım o zaman yapcak bişe yok benim babam da ilk başlarda izin vrmiyodu sonradan bana kuş yakalayıp bile getirdiğini bilirim yani zamanla alışır

Geri