ARKADAŞLAR BİR YAVRU KAÇ GÜNDE YEME DÜŞER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uqur20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

uqur20

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Uğur demirayak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
ARKADAŞLAR YAVRU YUMURTADAN ÇIKTIKDAN SONRA KAÇ GÜNDE YEME DÜŞER???

tam olarak tarıh vermek mumkun deıl aslında onunde yemı bulundurursan bakıcılarında ıyı bakıcıysa kısa surede yeme duser saygılarımla

Sertaç KURT (ist/yenibosna)

Bence yeme düşmesini değil suyu bulmasını önemse ,çünkü yere atlamaya başladığında zaten meraktan yeme vurur ama suyu içip içmediğini bilemezsin.Başını suluğa sokup çıkartarak birazda gözlemleyerek yem ve su sorununu aşabilirsin.kırık yavrulara balyağı verirsen(eczanelerde var)gelişimi çok daha iyi olur.bol yavrular :heyo:

1ay 15 gun ıcınde yem yemeye başlar,yetişkin kuşlarla doyurursan onlarla yem yemeye başlar ve suluktan su içmeye başlar..

1 ay 15 gün fazla geldi bana benim bildiğim 20 günlükken yavru dışarı çıkarılır diğer kuşlardan görerek 1 hafta içinde yem yemeye başlar

fatih bulucunda dediği gibi 20 gün yeterli 1,bucuk ayda kuş uçma derecesine gelir neredeyse syglr..

Selamlar...
Arkadaşım 15 günlük yavru vermek istedi ancak alınır mı sizce?
Beslemesi yapabilir mıyım?

Arkadaşla yavrular 2 haftalliken yerini değiştirdim birşey olurmu anası babası beslermi yavrulari

Keşke değiştirmeseydiniz. Yavrular ayaklanıp anne babasından yem istemediği sürece malesef yer değişimleri riskli olacaktır.

Geri