arkadaşlar bu kuşlar nasıl ? besliyorum ama anlamıyorum f@t!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dangerous_fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih kocaman
Meslek
Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• 19072010154.webp
    19072010154.webp
    261.9 KB · Görüntüleme: 1,811
  • 06082010243.webp
    06082010243.webp
    335.8 KB · Görüntüleme: 1,834
  • Portakal.webp
    Portakal.webp
    195.3 KB · Görüntüleme: 1,881
maşallah kardeşim kuşların göz dolduruyor.Ama arabın ayrı bi güzel. allah uçurmayı bol yavru almayı nasip etsin.Hadi allaha emanet oL kardeşim..

Saygılarımla............. ( Reis )

GÖRÜP,DOKUNMAK GEREK..

maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin selamlar

İyi besliyon maşallah tosun gibi olmuşlar uçur biraz kuşları şişer hamlarlar yoksa, selamlar...

S A Güzel kuşlar fatih kardeşim güle güle besle ama ÖNCE DERSLER
SONRA KUŞLAR SAYGILAR ABİ RİCASI KABUL ET

teşekkurler herkeze :)

Arap hakkında bilgi verirmisiniz.Güzel bir kuşa benziyor

tabiki bi abimin hediyesi o arap bana genelde yavruları dumanlı dumanlı kirli arap atıyo bi dumanlı yavrusunu ucurdum atışları cok guzel kuşların alt taklasıda var yavruyken 9-10 yapıyodu sonra bastıramadım kuşu kaybettm abi...

kardeş kuş yerde değil havada yorumlanır, kendilerini veya yavrularını uçurduysan sonunu gördüysen anlat veya videosunu koy yorumlayalım hep birlikte, yokse yerde görmeyle kimse sana besle veya besleme diyemez, diyende yanılır bence, oyunları seni tatmin ediyorsa, bu bana yeter diyorsan besle, balık tavada kuş havada, yerde şekilleri güzel ama gerisini hava bilir, saygılar...

selamlar.kuşların renkleri güzel.fakat o sarının kanadı kırık mı nedir.kuşları yolum yolum yolmuşlar sanki.pek iyi davranılmamış bu kuşlara sanki çuvalda taşımışlar.kusura bakmayın dost acı söyler.

Geri