ARKADAŞLAR BUDA BENŞİM BİTİRMEYE ÇALIŞTIGIM KÜMES.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NUHUDİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

NUHUDİ

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
halil karahan
Meslek
emekli
İlgi Alanı
Kediler
Sevgili güvercin seven arkadaşlarım.
yaklaşık 5ay önce balkonda güvercin sevdama geri döndüm 15 sene aradan sonra ilk başta sevdigim degerli arkadaşlarımın verdigi yavruları uçurdum ve söktüm ama maglesef hayvanlar serte girince balkon işinin olmayacagına karar verdim anneme rica minett terasını kulanma hakını aldım ve düzeni kurmaya başladım kümesim 2 bölüm foluk olan yerde damızlıklarımı beslicem sol taraftada uçmaya hazır yavrularımı beslicem sizin görüşleri tabiki benim için çok önemli eksik bir şey görürseniz lütfen söyleyin.
çatıdaki güvercinlik yavruların uçtuktan sonra yuvasına girmesi için sonradan yapılmıştır saygılarımla.

SEVGİLİ KARDEŞİM İLYAS VE VEYSELE sonsuz teşekkürler her konuda yanımda oldukları için bu kış onlara kuş kaldırmam lazım yoksa işim zor.

Biraz dar gibi, çok fala kuş tutmamanızı öneririm , ayrıca havalandırma konusuna dikkat edin , çatı kümeslerinde ısı farkı meydanagelir bu konuda önemli, çatı arası( Kiremit altları yada tahta nın üstü) izalasyon malzemesi kullanılarak yalıtılmışsa sorun olmaz ... Sağlıkla besleyin maşallah .. selamlarŞEREF

İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLMUŞ.. DEVAMINI DİLERİM..

şeref' Alıntı:
Biraz dar gibi, çok fala kuş tutmamanızı öneririm , ayrıca havalandırma konusuna dikkat edin , çatı kümeslerinde ısı farkı meydanagelir bu konuda önemli, çatı arası( Kiremit altları yada tahta nın üstü) izalasyon malzemesi kullanılarak yalıtılmışsa sorun olmaz ... Sağlıkla besleyin maşallah .. selamlarŞEREF

ŞEREF bey çatı arası gibi gozuksede guvercinlerin oldugu yer tam olarak balkon üstüne denk geliyo belki bu yüzden ısı degişimi olmaz herhalde bende zaten en fazla 5 çif beslemeyi düşünüyom kümes yer olarak çok guzel bir konumda zaten benım amacımda 2 tane kuş uçurmak fazlası dostlarımıza hediye olucak inşalah.
görüşlerinize teşekkürler.

güzel kümes ...kusların detaylı fotografınıda bekliyorum abi;)

Dogukan cetin' Alıntı:
güzel kümes ...kusların detaylı fotografınıda bekliyorum abi;)
tam anlamıyla bitsin bi çalışmada kuşlara yaparım senın için yaparım kardeşim.

Hayırlı olsun Sedat Bey..

İnsan istedikten sonra her şey oluyor imkanları zorlamak lazım.Maşallah güzel ve şirin bir kümes olmuş.

fatih Eroğlu' Alıntı:
İnsan istedikten sonra her şey oluyor imkanları zorlamak lazım.Maşallah güzel ve şirin bir kümes olmuş.
sevgili fatih gerçekten insan istedikten sonra herşey oluyo .
baya bi ugraştım ama degdi allaha şükürler olsun şimdi sırada güzel bir SOY oluşturmak var umarım deneme yanılma sistemiyle onuda başarcam saygılar sevgiler.

selamlar

Güzel kümes sağlıklı kuşlarınız olur inşaallah bu arada 15 yıl aradan sonra hoşgeldiniz aramıza.Sofrada güzel afiyet olsun.

saygılar.

umut bey güzel yazınız için teşekkür ederim.
istanbula gelirseniz bi sofrada size kurdururuz inşalah saygılar sevgiler.

Geri