Arkadaşlar bunlarda benimkiler hosunuza giderse..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tavsanli43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

tavsanli43

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
umit elyak
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Eskiden buyuklerimizden bize gecen bir kandir elimizden geldikce kani damarı saglam bilinmis atalarından buna yana takip edilmis muhafaza olmus kusları beslemeye gayret ederiz uc bes kusumuz olsun ama sıkıntısız olsun diye dusunuyorum ama bu bir zevk meselesi ona ragmen bazen bunalıyorum ayri bi kumesim olsunda toplamaher renk cins kusla doldurup ugrasim oynuyem onlarla diyorum bide:) kus sevdasi bu iste napalım herkeze saygi ve sevgilerimle hoscakalın guzel ulkemin guzel insanları.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... tif_t=like
yukarıda ki vermiş oldugum linkte ıkı uc yıl oncesi arkadas bir video cekmis o denk geldi koyalim bir gorunum olsun dedim yatık bir kustu gercekten ama lastik gibidir damarları oyle ins bu sene bakalım kus ucurcaz geri videoları paylasırız nasip olursa

Ekli dosyalar

• araplarim iki erkek.webp
    araplarim iki erkek.webp
    41.3 KB · Görüntüleme: 1,672
  • cift damizlik dumanlılar.webp
    cift damizlik dumanlılar.webp
    127.2 KB · Görüntüleme: 1,652
  • dumanlı erkek tek.webp
    dumanlı erkek tek.webp
    51.2 KB · Görüntüleme: 1,647
  • disi.webp
    disi.webp
    96 KB · Görüntüleme: 1,625
  • tepeli percimli kırmızı.webp
    tepeli percimli kırmızı.webp
    68.2 KB · Görüntüleme: 1,582
devamı

Ekli dosyalar

• 016.webp
    016.webp
    42.9 KB · Görüntüleme: 1,565
  • 017.webp
    017.webp
    29.9 KB · Görüntüleme: 1,564
  • 028.webp
    028.webp
    16.9 KB · Görüntüleme: 1,581
  • 032.webp
    032.webp
    30.1 KB · Görüntüleme: 1,574
  • 026.webp
    026.webp
    30.2 KB · Görüntüleme: 1,543
devamı

Ekli dosyalar

• 102.webp
    102.webp
    676 KB · Görüntüleme: 1,542
  • 104.webp
    104.webp
    702.4 KB · Görüntüleme: 1,573
  • 023.jpg
    023.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,559
masallah gule gule besleyın guzel kuslar.

sagolun arkadaşlar sagolun hepimizinde kuşları güzeldir güvercinler masum hayvanlar

KARdeş Sarı göz kuşların yaşlı değil. Sivas kuşunun gözü sarı olur hemen yaşlı diye teşhisi koymuşun .

Paçalı güvercinlerde bileziği ilk kez gördüm :D

sarıgöz damızlıkların da sıra dışı görünüyor. güle güle besleyiniz

tesekkur ederim sarı gozler gercekten farklı kuslar benimde baya hosuma giden bi sekilleri var

zekihan_zekihan' Alıntı:
son resim deki kuşlar sabuni mi
evet o kuşlar sabuni bende sarı kır diyorum kendimce bir isim taktim sus kuşları deyil sebab kurenk fln o ırklardan deyildir kuyrukları aynadır yanlarinda ya birer bir yada ikiye iki gır telek vardır gerisi beyazdır on iki kuyruk basma papatya gul deyildir percimi karanfillidir cift tepe tek tepe veyada karanfilli verebilirler sesleri sekilleri yerinde gorunumleri cok nadide ama oyunları nasıl olur bilmiyoruz.

Bence kimi kuş yerde kimi kuş gökte değerlidir.

static_revenger' Alıntı:
KARdeş Sarı göz kuşların yaşlı değil. Sivas kuşunun gözü sarı olur hemen yaşlı diye teşhisi koymuşun .
sivas kusu ztn bunlar sarı gozluklukle yasın ne alakası olsun sen olayı nereye bagladın anlıyamadim:) o kuslar 7 yasında var 2014de gircez belki daha fazla yere sıfıra inerler uzaktan atması kıtlemesi yoktur tabanlı yere cok yakın 6 7 takla guzel zevk veriyor deyisik bir cins

hayalet beyaz' Alıntı:
havada iyi olmayana paçası var diye yem vermemek lazım
arkadasım o kusun pacasından daha herseyi var cogunun yuvasında goremezsin bu guzelligi diyer resimlerde havada yırtınanlarıda mevcut videolarda gelicek ozelliklede o sarıkırların sus kusu dediklerinin cekicem:)

İsmail34' Alıntı:
Bence kimi kuş yerde kimi kuş gökte değerlidir.
cok dogru soyluyorsun... millette ne havada deyer yapcak nede yerde deyer yapcak kus var sonrada gelip camur atıyorlar ben kimseye boyle yapmadım guzele guzel iyiye iyi dedik

Geri