Arkadaşlar burda yavru alabilirmiyim ( RESİMLİ )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Ben buraya satın aldığım ve hasta kuşlarımı koyarım karantina için fakat geçen gün üst üste 2 kaçak indirdim sahiplerini bulamadım. kuşun cinsini tam bilmiyorum miski yada susami herhal dişi olan bi baktım tam götünün ucunda yumurta, hemen indirdiğim diyer erkek maviyle eş yaptım 4 saat sonra yumurtladı şimdi yatıyorlar yumurtaya kuşlar fena oyun yapıyor kaçırırım diye kanatlarıda makasladım. sizce yerim iyimi bakabilirlermi yavrular çıkınca ? Şimdiden teşekürler.. :tamam:

Ekli dosyalar

• iaa.webp
    iaa.webp
    107.8 KB · Görüntüleme: 1,081
  • üüi.webp
    üüi.webp
    49.5 KB · Görüntüleme: 1,114
bakarlar,isterten ortadaki bölmeyi kaldırıp büyülte bilirsin fark etmez dolabı kapatınca içerisi karanlık olur o yüzden tel yapmanı tavsiye ederim...

Malum mevsim kış yavru sokuğtan ölür sonra sakata gelmeyelim :haha:

Tel yaparsan bi sıkıntı olmaz kışın az bi açıklık yeter diye düşünüyorum veya kümesine koy bunları böyle bu arada mavinin Maşallah ı var

BURAK ; IŞIK ,HAVA YOK ..OLMAZ ÖYLE KUŞ BESLEME YERİ..

Mavinin gerçekten maşallahı var çok kızgın sağlıklı fakat dişi kahverengimsi ishal dışkı yapıyo korkuyorum kümese koyamam burda büyümezmi yavru hergün çıkarıyorum kuşları ?

AsaLet' Alıntı:
Mavinin gerçekten maşallahı var çok kızgın sağlıklı fakat dişi kahverengimsi ishal dışkı yapıyo korkuyorum kümese koyamam burda büyümezmi yavru hergün çıkarıyorum kuşları ?
ECZANEDEN
ercefuryl kapsul alıp ;
suluğa 1 kapsul boşalt bakalım ..5 gün . :tamam: 2 tl vardır.. :hhh:

:haha: pahalı gelirse diafuryl kapsul 1.5 tl :haha: :slm:

ufak bir camdan pencere yapmanı tavsiye ederim hayvanların karanlıkta yaşamalarına hoş bakmıyorum

Teşekkürelr ilacı temin edicem :tamam: Cam olayınıda düşünücem :tamam:

Defalarca uyardım. Alakasız forumlara konu açtığınız için üyeliğiniz silindi.

Geri