alger
Üye
- Ad Soyad
- Hakan YEŞİLLİ
- Meslek
- Bilgisayar Teknisyeni
- İlgi Alanı
- Kediler
Güvercinlerimden 1 tanesi yaklaşık 1,5 gün dışarıda kaldı ve döndüğünde aşırı şekilde halsiz, zayıflamış, yürümeye mecali yok ve kanatlarını hızlı çırpamıyor, uçamıyor durumdaydı. Soğuktandır diye düşündüm kümese koydum iyileşir diye ertesi gün kümesi açtığımda bir çok kuşum aynı durumda çıktı. Güzelce yemledim ve Balık yağı verdim hepsine. Ertesi gün 2 tanesi hariç hepsi iyi durumda çıktı kümesten. İlk hastalanan kuş ile bir kuş daha hasta. Vitaform kattım sularına. Neyse aradan bir gün daha geçti, ilk hastalanan kuş şimdi birazcık daha iyi ama 2. hastalanan kuşun halen hastalığında bir değişme yok. Ne yapmam lazım? Başıma gelen hastalık mıdır aşırı soğuklardan mıdır? Nedir?
Belirtileri : Zayıflama, sürekli durgunluk, kırgınlık. Uçamıyor, hızlı hareket ettiğinde dengesi bozulup düşebiliyor, refleksleri zayıflamış, yem yerken zorlanıyor ama yutmakta değil yemi bir kaç denemede alabiliyor. Herhangi bir yerinde yara bere yok derisinde. Ağzına baktım normal hiç bir sıkıntı yok.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Belirtileri : Zayıflama, sürekli durgunluk, kırgınlık. Uçamıyor, hızlı hareket ettiğinde dengesi bozulup düşebiliyor, refleksleri zayıflamış, yem yerken zorlanıyor ama yutmakta değil yemi bir kaç denemede alabiliyor. Herhangi bir yerinde yara bere yok derisinde. Ağzına baktım normal hiç bir sıkıntı yok.
Yardımlarınızı bekliyorum.