arkadaşlar cinsiyetni çözemedim lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tipp çi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tipp çi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serhatbayramalioğulları
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0193 pp.webp
    IMG_0193 pp.webp
    53.8 KB · Görüntüleme: 886
çok fazla emin değilim yavruda olabilir ama dişiye benziyor (:

s.a kardesim,
kusun minyum tipli bir erkege benziyor,kusunu eline al kanadinin birini ac ve teleklerine bak, erkek kusun ucma telekleri disiye gore daha genis daha uzun ve yapili olur, o sekilde ne oldugunu anlamaya calis derim en basit olani bu.
kolaygelsin.

saolasın abi deneycem

kuşun dişiye bnziyo kuşunu bi erkekle yanyana koy ama yanına koyacağın erkek kızgın olsun eğerr yanındaki erkek öterse senin kuşun da erkekse öter bence den bi ama dişi ise kuş ya eş alr yada erkekden kaçar

kardess bu erkek :) kendi bunun yatak oddası varsa oraya koy yanına baska sal eger etrafında dönerse gogurdayarak erkektir gogurdamassa kız dır :)

karddeş gogurdasa resmi kaymazdım kuşta hiç bi tepk yok ne ses ne seda onun için üstatlardan yardım istedim ben erkek sanıyorum ama inşlh erkek cıkar

2-3 gün fi yedir bu kuşa, kendini daha hızlı ifade eder, dişimi erkekmi daha rahat anlarsın.

(bu arada bu tarz şaşkın, ne olduğu belirgin şekilde belli olmayan kuşlar çok güzel uçucu olabiliyorlar, yani kendilerini havada ifade ediyorlar, resimden gözlemlediğim kadarı ile bu kuş güzel bir uçucu kuş)

Geri