arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum kuş sürekli yeşillik yiyiyor neden olabilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nietczshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

nietczshe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alper mest
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
başlıktada söylediğim gibi bi arap kuşum var dişi çiftleşti eşiyle yumurta yeri çok şiş ve sürekli yeşillik yiyiyor yem ise hiç denecek kadar az yiyiyor acaba neden olabilir?

Kuş yeşilliğin yumurta döneminde daha faydalı bir besin olduğunu bildiği için gerekli besin ihtiyacını ordan karşılıyor bunun neresi kötü :9

kuş sanki hastaymış gibi duruyor kardeş ben ondan endişelendim
ayrıca yeni başladım güvercin bakmaya sizin kadar bilgim yok sadece endişelenmiştim
ilgilendiğin için saol :)

Endişelenme gayet sağlıklı bir durumdur :) Benim kümesimdeki erkek baska bahçeye konup yer o yeşilliklerini :) Yavrusu olduğu zaman bahçeden alamıyorum :) Sağlıklıdır merak etme .

saol kardeş biraz olsun rahatladım demek hasta değil hayvan yumurtlayacağı için yiyiyor:)

Bence yemesi çok doğal ve iyi, bende bahçede besliyorum her saldığımda yeşillik yiyorlar

Kardeş hiç korkma kuş yakında yumurtlayacak o yüzden halsiz ve kendine enerji elde etmek için yeşillik yiyor...

SİNAN ÖZTEKİN

merhaba,fazla yeşillik yemesi isal yapar ama yem yemeside aynı orandaysa sorun yok ,içerde yemle biraz yemine karışık yem kat ve mineral taşına tuz katıp yuvanın girişine dök,dengeli beslenemeyen kuşlar gerekli besini otlarda arar :slm:

dengesiz beslenmekle Alakası yok yumurtlamaklada Alakası yok benim görüşüm benim kuşlarım 12 ay yeşillik yer hatta babanem salata yaparken atıklarını kümese atıyor sabaha bir şey kalmıyor kümeste yani balkonda falan bakıyorsan arada vermen bile gerekiyor hayvanın ihtiyacı var toprağa ve yeşiliğe.. saygılarımla Bursalı Paçalı Dönekci SAMET

evet arkadaşlar deidğiniz gibi yumurta olabilir çünkü kuşlar yuvasına ot taşıdılar erkek yumurtaya kovalıyordu artık bıraktı kovalamıyor ayrıca dişinin karın bölgesine doğruda olağan dışı bir şişlik var inşallah ur değildir
yorumlarınız için teşekkürler

Kuş yumurtlayacağı zaman karnı şişmez beli kabarırı yani onda şiilik denmez sen karnındaki şişiliği ne olduğunu bi araştır hastalık falan olmasın Saygılarımla Bursalı Paçalı Dönekci SAMET...

bende hastalık olabilir diye korkuyorum çünkü kuşumun kanadında ur var uçamıyor acaba karnında da ur mu çıktı ayrıca ben bunun ur olup olmadığını nasıl anlıycam kuş bu şekilde yumurtlayabilir mi acaba

karnında şişlik varsa urdur. yumurta karnında olmaz çatılarında olur. belini düşürüyomu gezerken dişi? eğer karnındaki ursa yumurtalıklarını etkileyebilir kuşun, üremesini yani. yinede bakmadan fazla bişey söylemenin anlamı yok. Geçmiş olsun.

Re: arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum kuş sürekli yeşi

T U Z yavru zamanı lütfen vermeyin. yumurta kabuksuz ya da ince kabuklu olabilir. + yavrular ölebilir. minerallerde tuzlu su ile ...yıkanıp verilmez. kuş bu , ona zarar vereceğini bilmeden iştahla yemektedir. KUŞLARIMIZ BEBEĞİMİZDİR. ( tabir^i caiz ise ). lütfen, güvercine ne zaman, ne kadar, ...ne şekilde TUZ verileceğini ehliyetli bir kişi olan VETERİNERDEN öğrenelim. TAVUKÇULAR; tuz vermiyor. KANARYA ve MUHABBET.. BESLEYENLER;tuz vermiyor. EY GÜVERCİN CAMİASI U Y A N ARTIK büyük baş hayvan beslemiyoruz. kanatlı hayvan üstelik yumurtlayan KUŞ bunlar. DEVE İLE DEVE KUŞU ARASINDAKİ FARK GİBİ. MOZAİK TAŞI İLE TUZLU SUYU KARIŞTIRIP SATAN O ARKADAŞLARA SESLENMEK İSTİYORUM. TUZ KARIŞTIRMAK YERİNE , MİNERALİ FIRINLAYIP SATMAYI DENEYİN. güvercin camiasının bir gün sandığınız kadar cahil olmadığını anlarsınız. geç olmadan AVRUPA standartları nda ürün yapmalısınız. :asla: :kitap: :slm: :sinirli:

Geri