Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oncelikle hayirli aksamlar benim anladigim kadariyla bu bir taklaci cifti sag tarafta olan erkek çakmakli sol taraftaki ise disi goke benziyo kuslar gayet saglikli nazar degmesin bol yavru alimli sezonlar dilerim iyi aksamlar.
Fiyatlari ucusuna gore degisir tabi ama benim burda aldigim fiyatlar ciftine 50-75 tlarasinda satiliyor ama dedigim gibi ucusu vd kostumu duzgun olmasi kani ve damari oyunu bunlari izlemeden fiyat vermek zor dukkanlarda cakmakliya 30 lira gokede 25 lira falan istiyolar ama bunlar es oldugu icin satmakta daha kolay oluyor ben sadece tahmini fiyat soyledim 50-75 lira brnim dusuncem ama ustadlar ne der bilemem onlar daha deneyimli ve iyilerdir eminim ki.
Çok teşekkür ettim sağolun bide son sorum olcak benim kumesim terasta üstü kapalı 1 aydır ucurdugum erkek miskim yok oldu bugun yumurtulari ve dişisi kaldı acaba terasın dışına ve terastan yüksek salmalık yapsam faydasi olurmu
Vallaha o kus yavrusu varsa bide diside var diyosun 1 aydir ucuyormus seferliyse cok yuksekten ucuyoduysa ya atmadca kapmistir ya da ruzgarli falansa geri donemenistir biyerebi catiya pusmustur illaki 1 kac gune gelir basina bisey gelmediyse yada kuscu indirmediyse senin yapicagin cok fazla bisey yok yukari yuva yapsanda kus bilmedigi iicin bisey farketmez diye dusunuyorum ama eminim ki o kus 2-3 gune yuvasinda en gec insallah doner.
Aşırı yüksekten uçuyodu bi arap sefer yapmayida kesti gitti karşı şantiyeye dustu gittm ordan kaldrdm caddeye dustu ondan sonrada gormedm daha dişi bakarmı acaba tek başına yksa bende takviye yapymmi civciv yemiyle
Erkek beslemeye calisicaktir ancak yetemedigi yerde sen elinle siringayla mama takviyesi su takviyesi yaparsan yavrularin yasama sansida artar ama her sonuca hazir ol annesi gelmezse takviyeye basla yeme dusene kadar devam et kesin sonuc alabilirsin duzenli ve dogru yapman sartiyla basari ve bol sans dilerim iyi gunler.
Benim güvercin im kafasını çarptı taklaci ayağa kalkamiyor ayaklarını hissediyor ama bir türlü kendini toparlayamiyor 3.günü biraz daha iyi gibi ama bilmiyorum nasıl tedavi edebilirim
Bu konu hakkinda fazla bi bilgim yok bunu kus hastaliklari bolmunde bi arastir baslik daha once vardir belki olmazsa yenisini ac Arkadaslarimiz kardeslerimiz abilerimiz sana yardimci olucaktir eminim iyi gunler.
Canım kardeşim ifadeni biraz daha açarsan daha güzel yorumlar yapabiliriz kuşun kafasının büyüklüğü vucudun yapısına göre yüzde 1 lik oran olarak gibidir sen bence olayı görselle tarifte bir eksiklik ve yorum farkı var kuş uçarken veya inerken veya çarpışmada kafasını çarpmaz o hayvanda tek göz veya soy körlüğü olabilir (soy yaklaşımında) genelde oluşabilir veye salmonella başlangıcın da hayvan külçe gibi düşer o zamanda ançak başını vurabilir veya ayağını zedeleyebilir ozamanda bir kenara çekilir ve pusar selamlarımla.