ARKADAŞLAR İMPARATOR ADLI BİR İLAÇ VARMIŞ BİR BİLGİNİZ VARMI???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uqur20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
  • Etiketler Etiketler
    imparator ilaç

uqur20

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Uğur demirayak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
İlaç hakkında bilgi verirseniz sevinirim

merhabalar. piyasada "imperator" ismiyle satılan ilaç, bir dezenfektandır. kümes ve salma temizliği için kullanılır. haşere öldürücü özelliğe sahip olup çok etkili bir ilaç olduğundan kuşlara karşı dikkatli olunmalıdır tabi kullanıcının da kendisi için dikkatli olması gerekir. yanlış hatırlamıyorsam 15-20 tl civarında satılmaktadır.
dostlukla...

Merhaba arkadaşım imparator ilacı egedeki bağcıların kullandığı etkili bir böcek ilacıdır.Kullanım esnasında çok dikkatli olmak lazım gayet yakıcı tahriş edici özelliği var.Atarken kümeslere temastan kaçınmak gerekli.Kuşlara uygularken baş taraflarına gelmemesine dikkat et yeter.Kümesin her tarafına uygulanabilir.Sabah kümesini açtında her taraf böcek ölüsü dolar kalır.İlacı kümese attıktan sonra kuşları hemen sokma kokusundan etkilenebilirler.2.5 litre suya kendi kapagıyla 1 kapak yeterli gelir.Piyasa degeri sanırım ziraatçilerde 8 10 lira olması lazım.

Re: ARKADAŞLAR İMPARATOR ADLI BİR İLAÇ VARMIŞ BİR BİLGİNİZ VARMI

bugün o ilaçdan kümesede kuşlarada kulandım 2 ltreye 1 kapak koydum kümese sıkdım sonra içinde 1 litreye yakın ilaç kaldı üstüne su ekliyip kuşların kafası hariç her yerine sıkdım 3-4 saat sonra kuşlar deli gibi kaşındı ve yerinde duramıyodu resmen zıplıyordu korkdum kuşları hortumla temiz suyla yıkadım acaba kuşlara bişi olurmu ?

bugün o ilaçdan kümesede kuşlarada kulandım 2 ltreye 1 kapak koydum kümese sıkdım sonra içinde 1 litreye yakın ilaç kaldı üstüne su ekliyip kuşların kafası hariç her yerine sıkdım 3-4 saat sonra kuşlar deli gibi kaşındı ve yerinde duramıyodu resmen zıplıyordu korkdum kuşları hortumla temiz suyla yıkadım acaba kuşlara bişi olurmu ?

16 saat oldu kuşlara bişi olmadı inş kırılma filen olmaz sonradan

Geri