ARKADAŞLAR KASAYA ÇARPTI UÇMUYOR NEDEN SİZCE??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaFaKırmızı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kerem demirbaş
Meslek
kuşçuluk
İlgi Alanı
Kediler
ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TŞKRLER ARKADAŞLAR... BENİM Bİ DUMANLI ERKEĞİM VARDI ARKADAŞLAR SABAH UÇURMAK İÇİN KÜMESTEN ÇIKARDIM VE HAVAYA DOĞRU ATTIM ÇOK SERT ATTIĞIMDAN DOLAYI DAMDA MEYVE KASALARI VARDI VE ONLARA ÇARPTI UÇMUYOR ARTIK BIRAKIYORUM YERE ÇAKILIYOR KANAT ÇIRPMAKTA ZORLANIYOR... teşekkürLer.

abicim öncelikle taklacı oyun kuşu elden hava gözmez uçuracagın kuşu çıkarırsın kümes önüne ordan degnekle kaldırırsınki böylelikle bu gibi kazalarla karşılaşmazsın...

ztn öyle yapıyodum hep ama bu sefer acelem vardı atıp gidip kahvaltı yapacaktım o yüzden :(

İlk önce bence kuşun kanadında veya başka yerde kırık çıkık varmı bakmak lazım bunuda bilinçli birisi yapması gerek veya hiç bir şey yoksa kuş zaten çarpmadan dolayı korkmuştur 1-2 gün dinlensin geçmiş olsun.

birde sonunu düsünseniz konu acmadan önce.

bu sorun bende de var kuslarimdan biri gecen sert bir sekilde bir seye carpti gibi hissetdim.3 gündür kusumun birisi ucmuyor.

elime aldim kanadinda bir sey görünmüyor veterinere vermek istemiyorum 25 euro alir bir kus 7 lira.

aklima sadece kanadini bantlamak ve bir süre daha böyle bos dolandirmak geliyor.

arama yapiyorum ama kanat incilmesi,kanat acimasi ne varsa aradim pek bir sonuc bulamadim.

dekort sorununuza çözüm olucaktır! araştırınız.

Geri