Arkadaşlar Kümesim Nasıl sizce Yeni yaptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksk35baris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ksk35baris

Üye
guvercinforumu.tk
Ad Soyad
Barış Sağlam
Meslek
Bilişim
İlgi Alanı
Kuşlar

Arkadaşlar Kümesim Nasıl sizce Yeni yaptım

ÜSTTEN IŞIK GİRECEK ..
HAVALANDIRMA NASIL OLACAK

[email protected]' Alıntı:
ÜSTTEN IŞIK GİRECEK ..
HAVALANDIRMA NASIL OLACAK
kapıların üstlerinde 2 kapınında üstünde açık yervar orası havalandırmak için uygundur diye düşündüm birde çok büyük bir havalandırma soğuktan kuşları hasta yapar diye düşşündüm ?

İmkanın varsa kümesi ortadan ikiye böl ve küp şeklinde olacak şekilde birleştir, böylece içi daha geniş olur folluk yapmak için de daha uygun olur, bu şekilde o kuş sayısına göre rahat edemezler, kapının ufak bir alanına tel yapılırsa havalandırma da sağlanmış olur.

Emeğe saygımız var fakat Biraz dar olmuş gibi, kuşların yumurtlaması için folluk koyduğunuzda kuşların hareket alanı kalmayacak. Daha da önemlisi eşi olmayan bekar kuşlar yumurtaya yatanı da rahatsız edeceklerdir. İmkanınız varmı bilmiyorum, imkanınız varsa biraz daha genişletin kümesi.

twetyynet' Alıntı:
Emeğe saygımız var fakat Biraz dar olmuş gibi, kuşların yumurtlaması için folluk koyduğunuzda kuşların hareket alanı kalmayacak. Daha da önemlisi eşi olmayan bekar kuşlar yumurtaya yatanı da rahatsız edeceklerdir. İmkanınız varmı bilmiyorum, imkanınız varsa biraz daha genişletin kümesi.
evet biraz dar oldu ama imkanlardan dolayı malesef ama bir düşincem var eş kuş yumurtladığı zaman yanına ufak bir kümes daha yapıyorum iki kuşun kalabileceği kadar her yumurtlayacak kuş olduğundda onları oraya ayırırım bu şeklde hallolmuş olur ?

cevap bekliyorum hayla ?

ksk35baris' Alıntı:
twetyynet' Alıntı:
evet biraz dar oldu ama imkanlardan dolayı malesef ama bir düşincem var eş kuş yumurtladığı zaman yanına ufak bir kümes daha yapıyorum iki kuşun kalabileceği kadar her yumurtlayacak kuş olduğundda onları oraya ayırırım bu şeklde hallolmuş olur ?

kuşçulukla ilgili öğrenmen gereken çok şey var anlaşılan...
bence o kuşları bakabilecek birine ver ve etrafında kuş besleyenleri ziyaret et.. neyi nasıl yaptıklarını incele öğren..
sonra daha sağlıklı bir şekilde kuş beslemeye başlarsın, hem kuşların hem sen daha keyif alırsınız..
naçizane tavsiyem budur..

eraann1' Alıntı:
ksk35baris' Alıntı:
twetyynet' Alıntı:

kuşçulukla ilgili öğrenmen gereken çok şey var anlaşılan...
bence o kuşları bakabilecek birine ver ve etrafında kuş besleyenleri ziyaret et.. neyi nasıl yaptıklarını incele öğren..
sonra daha sağlıklı bir şekilde kuş beslemeye başlarsın, hem kuşların hem sen daha keyif alırsınız..
naçizane tavsiyem budur..

abi öğrenciyiz okuyoruz maddi durumdan o kadar iyi bi kümes yapamıyorum anca yaz tatilinde yaparım yazın çalışıyorum :dans:

Geri