ksk35baris
Üye
- Ad Soyad
- Barış Sağlam
- Meslek
- Bilişim
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapıların üstlerinde 2 kapınında üstünde açık yervar orası havalandırmak için uygundur diye düşündüm birde çok büyük bir havalandırma soğuktan kuşları hasta yapar diye düşşündüm ?[email protected]' Alıntı:ÜSTTEN IŞIK GİRECEK ..
HAVALANDIRMA NASIL OLACAK
evet biraz dar oldu ama imkanlardan dolayı malesef ama bir düşincem var eş kuş yumurtladığı zaman yanına ufak bir kümes daha yapıyorum iki kuşun kalabileceği kadar her yumurtlayacak kuş olduğundda onları oraya ayırırım bu şeklde hallolmuş olur ?twetyynet' Alıntı:Emeğe saygımız var fakat Biraz dar olmuş gibi, kuşların yumurtlaması için folluk koyduğunuzda kuşların hareket alanı kalmayacak. Daha da önemlisi eşi olmayan bekar kuşlar yumurtaya yatanı da rahatsız edeceklerdir. İmkanınız varmı bilmiyorum, imkanınız varsa biraz daha genişletin kümesi.
ksk35baris' Alıntı:evet biraz dar oldu ama imkanlardan dolayı malesef ama bir düşincem var eş kuş yumurtladığı zaman yanına ufak bir kümes daha yapıyorum iki kuşun kalabileceği kadar her yumurtlayacak kuş olduğundda onları oraya ayırırım bu şeklde hallolmuş olur ?twetyynet' Alıntı:Emeğe saygımız var fakat Biraz dar olmuş gibi, kuşların yumurtlaması için folluk koyduğunuzda kuşların hareket alanı kalmayacak. Daha da önemlisi eşi olmayan bekar kuşlar yumurtaya yatanı da rahatsız edeceklerdir. İmkanınız varmı bilmiyorum, imkanınız varsa biraz daha genişletin kümesi.
eraann1' Alıntı:ksk35baris' Alıntı:evet biraz dar oldu ama imkanlardan dolayı malesef ama bir düşincem var eş kuş yumurtladığı zaman yanına ufak bir kümes daha yapıyorum iki kuşun kalabileceği kadar her yumurtlayacak kuş olduğundda onları oraya ayırırım bu şeklde hallolmuş olur ?twetyynet' Alıntı:Emeğe saygımız var fakat Biraz dar olmuş gibi, kuşların yumurtlaması için folluk koyduğunuzda kuşların hareket alanı kalmayacak. Daha da önemlisi eşi olmayan bekar kuşlar yumurtaya yatanı da rahatsız edeceklerdir. İmkanınız varmı bilmiyorum, imkanınız varsa biraz daha genişletin kümesi.
kuşçulukla ilgili öğrenmen gereken çok şey var anlaşılan...
bence o kuşları bakabilecek birine ver ve etrafında kuş besleyenleri ziyaret et.. neyi nasıl yaptıklarını incele öğren..
sonra daha sağlıklı bir şekilde kuş beslemeye başlarsın, hem kuşların hem sen daha keyif alırsınız..
naçizane tavsiyem budur..