arkadaşlar kuşlarım geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
şu an okuyorum ve bütün ailem karne bekliyor eğer karne ii olursa zeytinburnundaki abimin aldığı kuşlar var bir çift arap ayna kuyruk(300 milyona almış) ve bir çift miski gerçi karne kötü olsada verir ama derslerim ii olsun diye vermem diyor olsun zaten derslerimde ii en kısa zamanda kuşların fotolarını göndercem herkesin yeni yılını kutluyorum

hayırlı olsun şimdiden kubilay kardeş..

Söz beslemeye başla benden sana bi çift yada daha çok kuş hediye .. :)

teşekkür ederim emre abi ben ist oturuyom ama köyde benim şu an 7 tane kuşum var resimlerini vermiştim ama al işte kuşlarım

Ekli dosyalar

istersen msn var veriyim

[email protected]
ssen de kuşlarının resmini gönderirsen bakarım

evet görmüştüm resimlerini maşallah çok güzeller :)

kuşların fiyatını yazmışsın kardeşim ama bence hiç bir kuşun fiyatı seni etkilemeli çünkü o kuşu sen begen yeter fiyatı çokta önemli degil ben derim bnm olsun fiyatı ne olursa olsun farketmez sende böyle olmalısın benje...

fiyat önemli deil ama başka biri sana alıp o fiyata ve hiç bir karşılık beklemeyip alması kuşcuların değerini belirtiyor o yüzden yazdım kendim alsam yazmam

silik dumanlı' Alıntı:
fiyat önemli deil ama başka biri sana alıp o fiyata ve hiç bir karşılık beklemeyip alması kuşcuların değerini belirtiyor o yüzden yazdım kendim alsam yazmam

bence kimse kimseye demes ayıp o fiyata kuşmu alınır die ona bakarsan geçen hafta kaçırdıgım kuşumun çiftini 1000 ytlye aldım adana kuşuydu ama sölemeye gerek yok bence kendi zewkin hiç kimse fiyatına karışamaz tabi..

omenn doğru soluor bırak kaçarça kaçsın uzulme takma ama sunuda bılkı guvercın korkarak beslenmez!!!

By_sekok' Alıntı:
omenn doğru soluor bırak kaçarça kaçsın uzulme takma ama sunuda bılkı guvercın korkarak beslenmez!!!
ewet çok güsel yasmışınıs güvercin korkarak beslenmes giden gider eğer beslicem diyosan o gidenlerin yeri illaki dolar ne kuşlar gitti elimisden ama kuş sonuçta biri gider diğeri gelir

mesela ben hiçbir kusumun kanadını suana kadar bantlamadım o kadar kus war o kusun kacması cok az 1 olasılık Zaten kusa ıyı bakarsan ona ezıyet etmezsen o asla kacmaz

Geri