arkadaşlar lütfen bilginize ve inancınıza ihtyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR
kümseimdeki bazı kuşlar galiba tüy döküyor kmsinini başında kımisinni gaga alt kısmı kimsinini üst kısmı tüy dökülmüş adeta deri görünüyor tüymü döküyorlar yoksa salgınmı var bilginize ihtiyacım lütfen yardım edin kuşlarım'ı kaybetmek istemiyorum 1,5 yıldır bendeler ve ben olmadığım süreçe ne uçuyorlarl nede yere iniyorlar ONLARIN BANA BENİM İSE ONLARA İHTYACIM VAR..
arkadaşlar lüfenn yardım bir bilginz yoksa bile firr verin

Kuşlarınız havaların iyice ısınmasıyla birlikte hızlı şekilde tüye girmişler bu mevsimde gayet normal bir durum. Endişelenecek bir şey yok. Asıl tüye girememeleri problem yaşatabilir.

daha önceden böle bir sorun olmuyor peki bu durumda performansıda düşmüş olabilrmi teşekürler bu arada

vestel064' Alıntı:
İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR
kümseimdeki bazı kuşlar galiba tüy döküyor kmsinini başında kımisinni gaga alt kısmı kimsinini üst kısmı tüy dökülmüş adeta deri görünüyor tüymü döküyorlar yoksa salgınmı var bilginize ihtiyacım lütfen yardım edin kuşlarım'ı kaybetmek istemiyorum 1,5 yıldır bendeler ve ben olmadığım süreçe ne uçuyorlarl nede yere iniyorlar ONLARIN BANA BENİM İSE ONLARA İHTYACIM VAR..

murat064100
Yeni Üye
Yeni Üye

Ad Soyad: Murat Savaşkol
Meslek: öğrenci
İkametgah: Uşak
Yetiştirdiğim Irk: Taklac

bak buda sensin kısa zamanda bir kaç yas büyümüssün buralarda bir seyler ögrenmek istiyorsan önce dürüst olacaksın bizleri ugrastırmayacak adam gibi laf dinleyeceksin baska türlü sen ve sengibileri burada oldugum sürece barındırmam hem bilgi ögrenme pesinde olacak hem insanlara eziyet edeceksin yok öyle bir sey gözüm üzerinde kulanıcı panelindende yas vs bilgileri düzelt :sinirli: :sinirli: :sinirli: :asla: :asla: :asla:

vestel064' Alıntı:
İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR

Uşşak ın havası yanılmıyorsam Ankara nın havasına benziyor. Ben Ankara da Saya ve Kelebek besliyorum ve şu an da saya ve kelebeklerden ayrıcada komşumun geçici olarak verdiği 4 tane taklacı var.Tüy dökümü sayalarda ve taklacılarda çok dikkatli baktığımda haifif tüy döktüklerini farkedebiliyorum.fakat edremit kelebeklerim ise boyun altı boyun üstü tüyleri yoluk gibi ve deri gözüküyor.kuyruk teleklerinde bazılarının yarısı yok.ve kanat teleklerinde bile noksanlıklar var. kuşlarının banyo yapmalarına imkan ver. gerekirse her gün leğene su koy yıkansınlar. birde çinko vitamin takviyesi yap.

teşekürler kuşlarımı en geç 3 günde bir en fazada 2 günde yıkanıyor açıkça söylüyeyim be kuşlarımı bodrumda besliyorum aklımda ilk başlarda güverçin beslemek yoktu aradaşımdan özendim gittim hemen bir güvercin lokelinden 1 çift kırma kuş aldım tapi ilk olarak büyüklerimden tavsiye aldım ilk kötü kuşla başla dedi bende hiç dedim kuşun iysi kötüsü diye ayrılırmı dedim oda ayrılır filan dedi neyse bel bir çif kırma posta taklacı aldım favorim taklacı kuş besemekti saten ve limon sadığından büyük bir kafes yaptım iyi olmasada güverçin içn vir ev sayılırdı sonra gittim bodrua baktım burda kuş beslenir deim bahceye açılır bir oda var oraya kuşları koydum ertesi gün ise gittim telden br kapı cattırdım iyi br yerdi kuşlar için ondan sonra süt beyaz bir ankaralı yakaldım 3 kuşum vardı ve bunları catıya çıkıp atıyor dum yoksa uçmuyorlardı sonra 12 kuşum oldu ve şu adna hepsnden memmunun ama baba hayvan sevmiyor :( bu cok güçüme gidıyor varsa yoks köpek diyorum sizin veremediğiniz sevgiyi onlar bana veryiyor ve şu anda 1,5 senedir ben o 3 kuşu ellerimle besledim malesen ooo ilk gözrım 1 çift dişisni deli baş yüzüden verdim erkeyi ise havaya atarkene takla attı sonra topğarlıyamadı ve hızla düştü ağaçlar arasında yere sonra gittim aldım elime can çekişiyordu ne yapaçağımı blemedim sonra öldü ya şunu anlamadım hiç bir sevgiyi hayvanlar kadar bir insana değer veren yok anlıyan anlasın artık isterlerse bu forumdan dile attrab,ilirler beni 1,5 senedir bende olan bu kuşlar ben olmadığım zman ne yemek yiyor nede su içiyor ne uçuyor nedeyere iniyor ben kuşlarımı sevşiyorum onlardında beni sevdiğini bliyorum bu inanç yeterde artar bile.....

Geri