arkadaşlar lütfen teselli edin bir umut varmı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 638
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Guest

Misafir
Muhabbet kuşum çok hasta ayakta durabiliyor ama bana cevap veremiyor istesede çok halsiz boğazı şişmiş gibi yem yiyemiyor şu anda sabahtan beri böyle sabah veterinere getircem hemen iyileşirmi arkadaşlar he ? :( :( :( :( canım kanım o benim sizce getirince geç kalırmıyım :( okuyan arkadaşlar varsa lütfen ama lütfen boş geçmesinler.

yardım edecek kimsemi yok :hungur: arkadaslar lütfen :hungur: :hungur:

kardeşim sen elinden geleni yaptıktan sonra için rahat olsun.burdan kimse sana ölür ölmez diyemez çünkü ne oldugunu bilemez.belki resim koysan bişeyler söyleyebilir bazı arkadaşlar.sen veterinere götür düzelmesi için dua et gerisi allaha kalmış.sonuçta er ya da geç insanlar sevdiklerini kaybediyorlar.buna hayvanlar da dahil.dediğim gibi üzme kendini sadece yapabileceklerini yap

brtysl' Alıntı:
kardeşim sen elinden geleni yaptıktan sonra için rahat olsun.burdan kimse sana ölür ölmez diyemez çünkü ne oldugunu bilemez.belki resim koysan bişeyler söyleyebilir bazı arkadaşlar.sen veterinere götür düzelmesi için dua et gerisi allaha kalmış.sonuçta er ya da geç insanlar sevdiklerini kaybediyorlar.buna hayvanlar da dahil.dediğim gibi üzme kendini sadece yapabileceklerini yap
ona iyi bakamadım berat abi haftada bir bakımını yapıyordum :hungur: fazla ilgilenmiyordum yeni yeni öğrendim balkonu açılınca hemen hasta olma ihtimallerini felan almadan önce böyle tecrübelerim yoktu :hunger: neyse berat abi çok saol yinede :hunger: allah razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri