arkadaşlar merhaba bir sorum var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 913
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
benim bazen şehir dışına çıkmam gerekiyo kuşların önüne bol su ve yem koyup gidiyorum bir kuşun yemi biterse en fazla kaç gün aç kalabilir birde sürekli yem yemekten kuş yağlanırsa nasıl egzersiz yaptırıp yağlarını eritebilirim

3 gun aç susuz kalirsa sanırım ölür kuşlar yaglanırsa bol bol uçurursan eritirsin yaglarını boş ver yaglansınlar aç kalmalrından daha iyidir aç kalmak kötü birşey o yuzden bol bol yem koyup git önlerine

arkadaşım kaç günlüğüne çıkıyorsun bunu belirtirsen iyi olur birde ben sana şöyle bir soru yönelteyim kuşunun şişmanlaması mı iyi dir yoksa açlıktan susuzluktan ölmesi mi

bnce böyle sorulara hiç gerek yo arkadaslar böyle konulara saçmalık
ya öyle sorumu olurmuş
ekadar yem koyayım allah allah arkadaslar olmaz yani
saygılarr::)

selamın aleyküm kardeş yemde sınır tanıma ama mevsimine göre yemver örneğin kış aylarında mısır yağlandırır fığ ver içinikızdırır birde genelde kuşlar kışın içerde olduğu için gerek buğdayı vermeni tavsiye ederim gerek buğdayının kepeği ince olduğu için sindirim kolaylaştırır cok kilolu ise zayıflaması için 6veya7 gün bir caykaşığı tuz ver tabi tek kuşa yanlız daha fazla verirsen kuşta bazı hastalıklarada yol acar miktarı ve günü fazlalaştırma yinede nasıl bir insanın haftalık 1kg vermesi sağlıklı ise bu şekilde yaklaşman dahada iyi olur saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri