ARKADAŞLAR ONDAN KALMIŞ BUNDAN KALMIŞ NE KALMIŞ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tengelli

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan tengelli
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Selam haberiniz yokmu? istanbul ankara ve adapazarı istanbul zeytinburnu istanbul ıhlamır kuyu bunun gibi bir sürü takla güvercin yarışı ve turnuvası var bakın burlarda kim kupa almış kim birinci olmuş üstadıda uçurmayı bilenide her şekliyle bu yarışlara katılıp birinci olan arkdaşlardır nasıl iyi bir posta kupa almadan derece almadan belli olmazsa iyi bir mardinde bende var demekle olmaz sok yarışa al kupayı cık de bende kuş kardeşim kupa bende derece bende yok buna verdim yok ben ucuramıyorum o uçuruyor tamam sorun değil o göstersin kupasını derecesini bende inanayım şimde desem bende 3 saat uçan 60 seferli her seferinde 15 li takla atan yarım metreye oturan her takla arasında 5 metre acan burgusuda olan bitirişindede taklasını vuran oh ne güzel birde inerken harmanlı 20 taklalı bak nerdeyse ben inanıcam demezlermi adama derecen nerde nerde kupan nerde referansın inanman arkadaşlar yok şurdan bende kuş kaldı burdan bende kuş kaldı 20 yılın üstünde soy cok nadir kalır kalanda safkan kalmaz kalsa bende kalırdı.

HAKLISIN BILADER DERECEN VARSA KUSTA ELINDE CANLI BIR BICIMDE DURUYORSA OLAY ODUR BENCEDE

..........

S.A. ağzına sağlık arkadaşım çok güzel söylemişin sayfalarca fotoraf koyup altınada şöyle oynuyor böyle oynuyor soyu otuz senedir bizde diyen arkadaşlar yarışmaya sokmasalar bile en azından kuşlarının bir seferini videoya çekip buraya koyabilirler şimdi o arkadaşlar kuş videoda belli olmaz diyebilirler siz çekin koyun kuşunuzun en iyi seferini herkez görsün otuz senelik soy elli senelik soy nasıl oluyor nasıl oynuyor bizde fikir sayibi olmuş oluruz .saygılar

MUğla'da bu yüzden yaşamak istemiyorum arkadaşlar....

Evet dostlarondan kalma,bu usta,şu usta,bu aga,su efe nın kusları

Hani nerde bir sürü namlı kuscunun adını kullanarak kuslarını onların soyu oldugunu ıddıa edenler nerde kuslar hangı kupada derece aldı ha kupaya kus kaldırmıyoruz dıyorsanız bır caya kaldırında gorelım.

teşekkürler ne güzel bir sayfa olmuş bu evet o 30 yıılllık 40 yıllık namlı ustaların kuşalarını besleyenlerin hani nerde saklı kalmış güzellikler imkanı varsa video görebilirmiyiz :D

S A Evet güzel başlık kupalar dereceler yarışmalarda çıkıyor pek çok ustalarda da güzel kaliteli kuşlar var yeni yetişen gençlerin öyle muhteşem kuşları izlemek tanımak istemeleri gayet dogal çünkü görebilsinlerki
NE BESLEDİKLERİNİ
NE BESLEYECEKLERİNİ
DAHA NELERİNDE OLDUGUNU OLABİLECEGİNİDE GÖRMÜŞ OLURLAR SAYGILAR

konuya yorum yapan marik_ ömer ve diğer arkadaşların ağzına sağlık.
senelerdir resimle_cep telefonuyla _ anlatmayla yazmakla baya doyuyor millet kuşa.
efsane olmuş birkaç kuşuda görmeyenler merak ediyor haklı olarak böyle resimle anlatmayla kuşçularda o iyi kuşların nasıl olduklarını öğrenemiyorlar ve hala merak ediyorlar haklı olarak.
bunun en güzel cevabı buyurun işte bu kuş diye uçurması ve kuşun konuşması olur
millette derki ha demek kuş bu imiş der gören kararını kendisi verir
benim acizane bir fikrim var eğer namlı kuşlar bende ise( gerçi çoğunun sadece adı var) veya iyi oynayan kuşum var ise buyurun arkadaşlar seyredin demekten gurur duyarım kümeste seyredeceğime resmine bakacağıma
KUŞÇU ARKADAŞLARA BİR ÖNERİDE BULUNMAK İSTİYORUM
kupalara katılım payı çok düşük malum çeşitli bahanelerle hangi memlekette güzel oynayan kuş var ise o memleketin kuştan anlayanları veya dernekleri o kuşu seyretsin seyretmeye değer ise bir videoya çekip cd ye çektirip diğer şehirleriin derneklerine göndersinler
millet seyretsiz videoda bari olsun kendilerini tatmin etsin ve hatta desinlerki kuşu seyretmek isteyen herkes misafirimizdir.
K UŞCULAR ORG YÖNETİCİLERİNDENDE BİR RİCAM OLACAK ÖRNEĞİN SON 3 YILIN KUPADA DERECE ALAN KUŞLARI HAKKINDA BİLGİ ALIP
KUŞÇU ARKADAŞLARLA PAYLAŞMASI

saygılarımla

sözüm kimseyi kırmak değil gerçeklere biraz yaklaşmaktır

S A EVET VARMIDIR OKADAR ESKİ BU GÜNÜN KUŞLARIYLA MUKAYESE EDİLEBİLECEK PERFORMANS VE ÖZELLİKLERİ NASIL GÖRSEL SUNULABİLSEDE HER KES ELİNDEKİ İLE KARŞILAŞTIRIP NELERİN OLDUGU ELİNDEKİ YETERLİMİ KIYASLANABİLSİN SAYGILAR

Merhaba,

öncelikle burda yazılanların çoğu doğru ama bir şeyi unutuyoruz rant meselesi inanın bir çoğumuz bu kuşları kendimiz için beslemiyoruz sadece desinler onda iyi kuş vardır desinleri oynuyoruz ya sonuçta kuş besliyoruz yarışmalarda tamamen keyf işi kuşun iyi yada kötü birşeyler yapar atarsın kupaya derecede kalırsa kalır belli bir dönem popüler olursun okadar.sonra nerden aldın kimden aldın kuşun 20 tane sahibi çıkar ya arkadaşım sen bu kuşa sahip çıkıyorsunda bizden demeye biliyorsun veyahutta bizim kuşların kırması diyorlarya madem seninki özü sen niye uçurmuyosun bence hepsi hikaye oynayan kuşun genelde düşmanı çok oluyor hem iki ayaklı hemde dört ayaklı eskiden şu vardı bu vardı ben söyleyim eskiden oynayan kuşmu vardı eskiden kuşu bu kadar iyi tanıyanmı vardı şimdi kuşçuluk benim gözümde süper şunun kuşu bunun kuşu 30 senelik aynı damarı besleyen arkadaşlar var sitemizde hiç bir tane değişik kan girmemiş kuşlarına burda paylaşımlar oluyor geneldede tebrik ediyoruz şimdi soruyorum 5 yıl önceki eşleştirdiğiniz kuşlar duruyormu kuşların yavrularınıda denediniz oynuyorlarda duruyormu kuşların anne veya babası ben söyleyim ya baba ölmüştür yada annenin başına bir iş gelmiştir. kuşu kuşçu uçurur hekes kuş besler ama herkes kuş oynatamaz?
tek rakibim var oda kendim.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

kuscu_marik' Alıntı:
S A Evet güzel başlık kupalar dereceler yarışmalarda çıkıyor pek çok ustalarda da güzel kaliteli kuşlar var yeni yetişen gençlerin öyle muhteşem kuşları izlemek tanımak istemeleri gayet dogal çünkü görebilsinlerki
NE BESLEDİKLERİNİ
NE BESLEYECEKLERİNİ
DAHA NELERİNDE OLDUGUNU OLABİLECEGİNİDE GÖRMÜŞ OLURLAR SAYGILAR

Kıssa'dan Hisse yapmak gerekirse;

Normalde çok iş az laf yapmak gerekir.
Fakat şu anda çok laf az iş yapılmakta.

Elde olanla söylenenler birbirini tutmayınca mecburen bir neden bulup uçurulamadıkları söylenir.
Yer önemlidir fakat iyi bir seyis iyi bir kuşu istediği yere istediği şekilde oynatmasını bilendir.

Geri