tengelli
Gold Üye
- Ad Soyad
- kenan tengelli
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
Selam haberiniz yokmu? istanbul ankara ve adapazarı istanbul zeytinburnu istanbul ıhlamır kuyu bunun gibi bir sürü takla güvercin yarışı ve turnuvası var bakın burlarda kim kupa almış kim birinci olmuş üstadıda uçurmayı bilenide her şekliyle bu yarışlara katılıp birinci olan arkdaşlardır nasıl iyi bir posta kupa almadan derece almadan belli olmazsa iyi bir mardinde bende var demekle olmaz sok yarışa al kupayı cık de bende kuş kardeşim kupa bende derece bende yok buna verdim yok ben ucuramıyorum o uçuruyor tamam sorun değil o göstersin kupasını derecesini bende inanayım şimde desem bende 3 saat uçan 60 seferli her seferinde 15 li takla atan yarım metreye oturan her takla arasında 5 metre acan burgusuda olan bitirişindede taklasını vuran oh ne güzel birde inerken harmanlı 20 taklalı bak nerdeyse ben inanıcam demezlermi adama derecen nerde nerde kupan nerde referansın inanman arkadaşlar yok şurdan bende kuş kaldı burdan bende kuş kaldı 20 yılın üstünde soy cok nadir kalır kalanda safkan kalmaz kalsa bende kalırdı.