arkadaslar sansara DİKKAT!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
arkadaslar kümeslerinizde olan ufak delikleri yada havalandırmada kullandıgınız telleri güçlendirin boş tugla delikleri varsa kapatın benim kümesime sansar tugla deliginden girmiş ve 14 tane dönegimi bogmuş ve üst üste koymuş çok nalet bi hayvan çıkamıca hiçbir yer yok benim evim 3 katlı etrafı fayans ama yinede çıkmış çok dikkatli olun bence iş işten geçtikten sonra önlemlerinizi almayın iş başınıza gelmedikten önce alın

Çok geçmiş olsun kardeş.sansar bir defasında benim kuşlarıda bogmuştu öle.biliyorum ne hissettigini kuşçu arkadaşları düşünüp uyardıgın için tşkler.UŞAKTAN SERDAR ARSLAN...

evet arkadasım çok kötü bi duygu kuşları üst üste görünce aglamıştım cok sinirlendim kümesi yıkmıştım babam tekrar yaptı bu sefer hiçbişey giremez kümese

arkadasım cok gecmiş olsun gercekten sansar cok nalet bir hayvan insanın bütün verdigi emegi bir gecede götürüyor insallah kimse böyle tatsız olaylarla karsılasmaz

o büyükihtimalle sansar değil daha küçüğü olan ve çok benzeyen gelincik.gelincik 10 tane kuşun hepsini boğar ama birini yer öyle fesat hayvandır hatta gelincik iğne deliğinden geçer diye bir söz bile vardır .

bence sansardır kafasını kopmussa sansardır sansar kan emen bır yaratıktır kafasını kopapıp kanını emer genelde

geçmiş olsun

bencede sansardır çorumda kuş beslerken kuş alır gelirdim sabaha çıkmazdı kuşlar belki 100 tane kuşumu aldı ne kadar önlem aldıysamda çare etmedi şimdi istanbulda besliyorum allaha şükür öyle bi sorun yok artık sadece bir kere bayram sabahı beyaz dişimi folluğun içinde kafası kopmuş buldum onuda faremi sansarmı anlayamadım.. gçmş olsun...

abi öncelikle geçmiş olsun abi gerçeketn tehlikeli hayvan allah kimsenn başına wermesin bnmde 4 tane damızlık kuşumu boğdu sayadı bide üzüldüm
KUBİLAY saygılarımla.......

Pitlerim olduğundan kedi,köpek ve fare sorunum yok.

geçmiş olsun ustat.gercekten insanı kahreden bi durum .bütün ustatlar önlemlerini alsın.bizim burda yası olgun abiler boyle bişi varsa ,kusu ,tavuğu boğan köpek besleyin derler .Köpeğin kokusu oldugu yere gelmiyorler mıs.benim suan üç tane köpeğim var kafeismde yerde bazı delikler de acık ama Takdir Allahın.Allah hepiimize guzel guzel yetiştirmek cogalmak ucurmak nasip etsin.

Bunlarda pitlerim ikisde 4 aylıktır Zorro erkek Badi dişi
Zorro

Badi

Ekli dosyalar

• 2585_1039295946733_1355554346_30121825_6318385_n.webp
    2585_1039295946733_1355554346_30121825_6318385_n.webp
    9.4 KB · Görüntüleme: 2,021
  • 2585_1041617524771_1355554346_30126617_3050871_n.webp
    2585_1041617524771_1355554346_30126617_3050871_n.webp
    18.6 KB · Görüntüleme: 1,978
aynen abi ne kedi sansarı insan bile gelemez
KUBİLAY saygılarımla......

Valla Kubilay kardeşim gelen gelsin köpekleri eğittim ben hariç başkası birşey verirse yemiyorlar.Ayrıca;3 komut veriyorum 1_Parçala,2_Yat ve 3_Dur.Köpekler şimdiden güvercin kardeşi güvercinler üstlerine çıkyor.Hiç bir şey yapmıyorlar.EEE kapım açık misafi umduğunu değil bulduğunu yermiş!!!

mrb kardeş geçmiş olsun.Aynı sorun benim mahalledede var eski yıkık bir evde yaşıyor o sansar dedigin hayvan ara ara benide yokluyor.Ama üst caddede bir abimiz var 2 hafta önce ondan tam 52 tane bogdu adam bitkisel hayata girdi ne önlem aldıysa olmadı en sonunda yumurtaların içini şırıngayla boşaltıp zehir doldurmuş yumurtaları almış götürmüş gece birdaha gelmedi dedi artık öldümü bilmiyorum ama hala korkuyor saygılar.

büyük geçmiş olsun...sansardan sakınabilmek için en iyi izlenicek yol birtane köpek almaktır.süs köpeği dahi olur.çünkü sansar köpeğin kokusunu aldığı zaman bile kaçar..yalnız gelincik affetmezz

haklısın benim dayımın kuşlarınıda köyde çok sansar yedi o yüzden demekki dönekleri bırakıp çakallara döndünüz olsun ya geçmiş olsun giden gitmiştir kalanlar bizzimdir :evet:

Benimde bugun kuslarimi olu olarak topladim,dun getirmisti bir abimiz onca gun eski kuslarim durdu birsey olmadi i kuslar geldi kuslarin hepsi gitmis. birtane kopek almayi planliyorum,

:D bu bana bi hikayeyi hatırlattı bizim orda bi dede vardı kuşcu 230 tane güvercini var oturuyoruz bunla çatıda birden kümesin orda kıpırtılar oldu bi baktım sansar dedeye söyledim sansar var diye :D adam indi aşağıya evden av tüfeyini aldı :D sansarı kovalıyor bütün komşular ayaklanmıştı

öncelikle serkan kardeşim Geçmiş olsun o tabloyu bende gördüm Çok feciydi Rabbim bir daha böyle talihsiz kasalarla karşılaştırmasın...

öncelikle selamlar aynı durum bugün benimde başıma geldi ama iyiki uyandım gecenin üçünde 4 tane zahiyat var bu hayvanın çekindiği bişeyler olmalı yahwwww

benim 4. güvercin beslemeye başlayışım. en son dün gece 15 tane anaç 2 tane yavru hatta yumurtaları bile götürmüş. ortalıkk kan gölüne dönmüş. hayvan o kadar yemiş ki 1 yavruya 2 anaç kuşa sıra gellmemiş ama onlarda sanki şok geçirmiş. uçmuyorlar, zorla uçurdum karşı çatıda tünediler. yavruya da ben bakıyorum. galiba ben bu işi yapamayacağım... offfff

valla kardeşlerim hepinize geçmiş olsun..
bende tarasta bakıyorum ama tavuk ve ördek. geçenlerde kafesi açık bıraktım 10 tane hayvandan 8 tanesinin kafasını koparmış.2 tane ördeğim yaşıyodu. ama hayvanlar korkudan titriyolardı resmen..
şimdi diğer sayfada bir tuzak yöntemi okudum. bugün uygulucam.
1 metre kadar boru ama rahatça hayvanın girebilceği şekilde..
sonra içine 2-3 yumurta koycakmışsın. sonra sabahı beklicen hayvan oraya gelirse yumurtanın kokusunu alıp o borunun içine girermiş. derin olunca çıkamıyomuş. ama hiç bir şekilde tırmanamıcak şekilde olması lzmmış. ben bugün onu uygulıcam.. yarın sonuçları beklicem..

snuçtan haber bekliyoruz kardeşim olumlu cvp verirsin inş

kardeşlerim dün hazırladım ama heralde akşam uğramadı bizim tarasa.. çünkü yumurtalara dokunulmamış..
belkide göremediği için girmedi ama daha 1 hafta tutçam eğer olmassa tarastan aşağıda bir yerde yapçam..

kardeşim o yumurtanınyanına bi tanede balık at istersen
daha önce duymuştum ama hiç denemedim balığın kokusuna dayanamazmış.
ben girebileceği yerlere kırmızı bez astım gelseydi gelirdi şimdiye kadar galiba başardık tavsiye ederim deneyin :heyo: :heyo: :heyo:

ARKADAŞLAR KOLAYI VAR SANSARDAN KURTULMANIN.SANSAR SUCUĞA DAYANAMAZ BİR SOBA BORUSUNU TOPRAĞA DİKLEMESİNE GÖMÜYORUZ,İÇİNE BİR PARÇA SUCUK SANSAR BORUNUN İÇİNDE ÇIKABİLİRSE BEN BURDAYIM İSTEDİĞİNİZ İŞKENCEYİ YAPABİLİRSİNİZ.TAKDİR SİZİN...

Geri