arkadaşlar şu kuşlara bi baksanız?bi yadım lütfen? rica ed .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslanmashadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
arslan
Meslek
memur
İlgi Alanı
selamın aleykum değerli arkdaşlar. geçende yazdım kimse cevap vermiyo.şu resimdeki kuşların cinsi ne? kaliteli kuşlarmıdır.Yan kümesteki kuşçu abi bu kuşlar beş para etmez verdiğin yeme yazık dedi.5 tl zor eder dediç bana melez kuş gibi geldi. özelliklede dişisi paçaları yok gibi. bu kuşlar nasıl kuşlardır. bi yadımcı olsanız. fotolarını kouyorum. SİZLERİN GÖRÜŞKERİ NE? açıkca söyleyin kötüyse kötü dieye beslediğim kuşları bilmek isterim nasıl kuş oldujlalrın.

ırkı ne bu kuşların? melez kuş mu? iyi kuş diyebilirmiyiz? lütfden fikirleriniz.

Ekli dosyalar

• fotoğraf0512.webp
    fotoğraf0512.webp
    159.8 KB · Görüntüleme: 821
  • fotoğraf0517.webp
    fotoğraf0517.webp
    192.3 KB · Görüntüleme: 819
  • fotoğraf0518.webp
    fotoğraf0518.webp
    188.1 KB · Görüntüleme: 857
  • fotoğraf0516.jpg
    fotoğraf0516.jpg
    460.7 KB · Görüntüleme: 806
  • fotoğraf0523.webp
    fotoğraf0523.webp
    167.9 KB · Görüntüleme: 882
Re: arkadaşlar şu kuşlara bi baksanız?bi yadım lütfen? rica

Çakmaklı abi :) aslında dedikleri yanlış kim dediyse her kuş para eder bunlarlda eder yanlız tam fiyatlarını bilmiyorum 30 35 gibi abilerim daha iyi bilir . :)

İyi Günleer..

abilerimiz dah iyi bilir ama yazmıyo abilermizi. bi basalarda bizi aydınlatsalar. biri bi laf attı moralim bozuldu. yeni kuşçuyum. bi öğrensem ırklarını. abilerimiz söyleselerde.

evet bir tanesi çakmaklı abi ama diğeri kırma bence

erkeğin göğüs ve kafa civarında beyaz benekler var. çakmaklılarda bu beyaz benek oluyomu. resimlerde dikaktli bakarsanız gözüküyo.

ne çakmaklısı kardeşim kuşlar düpedüz azman cinsi ondan bundan kırma yani kaç para edeceğini bilmem ama izmirde satmağa kalksan çifti en fazla 10 tl eder

kuştan anlamıyosan satın alırken yanında en azında kuştan anlayan birisi olsun ona danış öyle al

kuşlar denildiği gibi para etmeyecek cinsten.bunları sat üzerine para koy ve daha iyilerini al bence.iyi kuşu nasıl anlarım diyorsan da şöyle bi tavsiyede bulunabilirim.etrafında hiçbir kuşçu yoksa bile örneğin taklacı mı almak istiyosun google a yaz bak taklacı türlerine fotograflarına emin ol bir süre sonra azcık kaliteli olan kuşu duruşundan anlayabilirsin.dediğimi yapıp yararını görürsün.ortalama fiyatları konusnda da sana şu anlık tavsiyem kuşun çiftine 50 den fazla vermemen gerektiği.ilerde daha iyilerini alırsn.çok yeniysen söylediğim fiyat çok yeterli.hem de tatmin eder görüntü olarak.

kardeş kuşu ben görmedim parada vermedim. bi arkdaşım sana kuş gönderteyim dedi. sonra 400 tlik kuş geliyo dedi. geldi bi baktımki şoke oldum. sonra yan kümesteki abi gördü bunlar 5 tl etmez dedi. benimde moralim bozuldu. size sorayım dedim. melez yani bu kuşlar :( üzüldüm valla. erkek fena değil gibi duruyodu.

kardeş hediye verilen kuş sakat bile olsa atılmazda satılmazda en fazla iade edersin bak bu kuşları sen uçurmalık olarak beslersin yavru baktırısın sana bi zararı olmaz yani

adam sana zaten bi çift güzeller güzeli beyaz perçemli taklacı hediye etmiş sen ötekilere fazla takılma bence belki onlarıda yavru baktır uçur maksadı ile vermiştir

cenk1905' Alıntı:
adam sana zaten bi çift güzeller güzeli beyaz perçemli taklacı hediye etmiş sen ötekilere fazla takılma bence belki onlarıda yavru baktır uçur maksadı ile vermiştir
CENK KARDEŞŞ BU BEYAZ PERÇEMLİLER BAŞKA KİŞİDEN HEDİYE GELDİ.bU SON GELENLER URFADAN HEDİYE GELDİ YANİ KIRMA KALİTESİZ OLANLAR.beyaz perçemlilerim hataydan çok değerli bi abim gönderdi. kaliteli göndercem dedi hakketen güzeller beyazlarım.
beyazlarda 10 gündğr folda yatıyo bi yumurtlamadı gitti. yumurta varmış gibi yatıyo. ama yumurta yok. gerçi dişi daha yavru ekesiymiş. ilk yumurtası olcak yani.

cenk1905' Alıntı:
kardeş hediye verilen kuş sakat bile olsa atılmazda satılmazda en fazla iade edersin bak bu kuşları sen uçurmalık olarak beslersin yavru baktırısın sana bi zararı olmaz yani
3 çift alacak kadar yerim var kardeş ahşap küme yaptım. yani bilmiyorum artık yavru bakıtırım bu kuşlara. atmam tabi kula kıyılır mı. bajarım ben günahtır.

urfadan gelenler oyun kuşu olabilir kardeşim uçur bide havada gör bakalım bizede bi ara şehir dışından buna benzer kuşlar gelmişti kuşları bişeye benzetemedik bi uçurduk hayvanlar minare boyu sefere çıkıyodu ikisinde kaçırdık:)

cenk1905' Alıntı:
urfadan gelenler oyun kuşu olabilir kardeşim uçur bide havada gör bakalım bizede bi ara şehir dışından buna benzer kuşlar gelmişti kuşları bişeye benzetemedik bi uçurduk hayvanlar minare boyu sefere çıkıyodu ikisinde kaçırdık:)
şu azman dediklerini mi kardeş. bakalım bi daha 10 önce geldiler bi 5 gün kuutda baktım kafes bitene kadar yumurtladılar bile ama kırdılar sonra. bakalım alışsınlar hemen uçurcam. belki yi oynarlar.

azman dememin sebebi şu şimdi çakmalınında kendine has bi şekli var kardeşim kuşlar bikere yerde offside duruyo ama havada nedir ne değildir onu bilemeyiz tabi

cenk1905' Alıntı:
azman dememin sebebi şu şimdi çakmalınında kendine has bi şekli var kardeşim kuşlar bikere yerde offside duruyo ama havada nedir ne değildir onu bilemeyiz tabi

bakalım bi havalandırırız bakarsın iyi iş çıkarıırlar yerdeki açığı havada kapatırlar. ama 400 tl deyip böyle gelemsi tuhaf. bakalım belki bi bildiği vardır. ama beyazlarım jilet gibi kuşlar. dişisi yavru ekesi . ilk yumurtasını bekliyoruz foldalar. ama 10 gün oldu hala tık yok :(

dediğin gibi dişi yavruluktan yeni çıkmışsa biraz geç yumurtlaması normaldir hatta ilk yumurtlamasından belki yavru almakta sorun yaşayabilirsin bence yumurtanın birini başka bi kuşun altına sür işi garantiye al ama dişinin genç olması daha önemli bol bol yavrusnu alırsın inşallah

cenk1905' Alıntı:
dediğin gibi dişi yavruluktan yeni çıkmışsa biraz geç yumurtlaması normaldir hatta ilk yumurtlamasından belki yavru almakta sorun yaşayabilirsin bence yumurtanın birini başka bi kuşun altına sür işi garantiye al ama dişinin genç olması daha önemli bol bol yavrusnu alırsın inşallah
insallah ustam. 10 gündür bekliyorum yuvayı yaptı güzelce. 10 gğndür kabarık yatoyo folda dişi. sanırsın altında yumurta var.ama bakıyorum boş. bakalım insallsh yumutlar.kısır olmasında.

Evet kırmaya benziyorlar.Antalyadaki mezatlar çiftine 10 lira veriyorlar bunlara oda bakıcı niyetine

40 küsür kus var bende ögrenemedim.

bu site kar amacli bir dernek degil fiyat konusuyla burda cokca arastirma yapildigini sanmiyorum.

iyi kuscu 150 300 euro,dolardan baslatiyor .50 tl kadarki kus fiyati ne beslemeye nede üretmeye deger.
süs kusudur gönlün hos olur uctukca
yeri gelir hastalanir bu masrafin iki kati cikar ve senin kar düser.

5,10 kus besliyeceksen ve para kazanmak istiyorsan önce kus alirken bedelini ödeyeceksin.

sonra egitimini tamamlatdiracan yani abide oynar sende oynamaz buda isin inceligidir

cenk1905' Alıntı:
ne çakmaklısı kardeşim kuşlar düpedüz azman cinsi ondan bundan kırma yani kaç para edeceğini bilmem ama izmirde satmağa kalksan çifti en fazla 10 tl eder
ABİ NE AZMANI ALLAHINI SEVERSEN BİLDİĞİN KARA ÇAKMAKLI BUNLARIN BEYAZLARIDA VAR .. ERKEK OLAN ÇAKMAKLI .DİŞİ KIRMA

arslanmashadow' Alıntı:
erkeğin göğüs ve kafa civarında beyaz benekler var. çakmaklılarda bu beyaz benek oluyomu. resimlerde dikaktli bakarsanız gözüküyo.
EVET ABİ BENİM ARKADAŞIMDA VAR .. ANASI BABASINDADA VAR BENEKLER

bu kuş melezmi çakmaklımı? bi karar verin arkdaşlar kafam iyice karıştı.

ABİ ŞÖYLE ÖZETLEYEBİLİRİZ ....... ERKEK OLAN ÇAKMAKLI ... DİŞİ OLAN KIRMA YANİ MELEZ YADA YABANİ DİR

Geri