arkadaslar su kusların Cinsini öğrenmek isTiom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rafet17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

rafet17

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
rafet ulaç
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı

bunalr miskiyle lekelii beyaz yani ala öntepeni yavrularıı bazıları ala Dior ama Bide sizlerden duymak istedim

Aramıza hoşgeldin türkçemizi biraz daha düzgün yazsan daha iyi anlaşabiliriz kardeş şimdiden sağol...

dayı bunlar miskiyle lekeli beyazdan gelmee ben teşhis koyamadım ala felan Diolar ama Bidee Sizlerden Duymak İstedimm şimdiden tşkler

rafet17' Alıntı:

bunalr miskiyle lekelii beyaz yani ala öntepeni yavrularıı bazıları ala Dior ama Bide sizlerden duymak istedim

Merhaba paylaşımınız için öncelikle teşekkürler

tahminimce kuşlarınız da çakmaklı sivas ve miski kanı var ve bunların iç içe geçmiş hali ala ön tepelinizin içinde mavi ve gök kanlarıda olduğunu düşünürsek konu baya karışık fakat sorunuzun özü bana göre lekeli beyazınızın karışık kanlar taşımasından kaynaklanıyor yani bu resimlerdeki kuşlar lekeli beyazdan çok alıntı yapmışlar kesin olarak lekeli beyazınızın hangi taklacılardan çıktığını bilmek gerekli.

resimler de ki kuşlar da 3 rengin birbirine girilmiş halini görüyorum cinsi nedir demişsiniz bana göre sadece taklacı belli bir kalıba ait renk düzeninde değil kuşlarınız fakat güzel kuşlar bir de oyun damarlıysa daha ne olsun güzel kuşlar sağlıklı kümesler dilerim.

kardeş bunların cinsi minsi yok.kırılabildiği kadar kırılmışlar...

kuşların çok güzel geldi bana nasıl söylesem farklı :)

hocam katılıyorum sana kırıla bildiği kadar kırılmıs kuslar..tabi kötü bişey bence bu ama ..güzel kuslar oyunuda güzeldir insallah maşallah..

eyvallah beyler sağolun yorumlar için şimdiki yavrularıdaa beyazla miskinin kapalı miskiylee kırmızı sekeri basık öntepe verdii ama resmnii verdiğim kırmaların tekiii Acaiip oynuooo tekrar tesekürler

ağam biz bunlara samsunda karasinekli akbaş yada karasinekli sazlama filan diyoz ve rağbet görmüyolar...

cicibaş çakmaklı diye biliriz :) çünkü kuşlar kapalı çakmaklı gibi ama kafalarında beyazlık var portakallarda beyazlık oldumu biz cici baş portakal diyoruz buda onun gibi CİCİ BAŞ ÇAKMAKLI

Arkadaş soruyu soralı 2 seneden fazla olmuş, bilmem tarihe dikkat ettin mi??

dynatech' Alıntı:
Arkadaş soruyu soralı 2 seneden fazla olmuş, bilmem tarihe dikkat ettin mi??

Arkadaş 96 yaşında ve ilk mesajı normaldir :D

Geri