ARKADAŞLAR TANIŞALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çakır hüseyin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin kavuşan
Meslek
oto yedek parca
İlgi Alanı
Kuşlar
SELAM ARKADAŞLAR

ben izmir çamdibinden çakır hüseyin ve ben bunun hastasıyım besledıgım ırk oynak ve donek tir
beni izmir geneli tanır evim dostlara her zaman acıktır herkeze ıyı paylasımlar dılerım

Selamlar
Aramıza hoşgeldiniz güzel paylaşımlar ...

Selamlar.
Hüseyin Bey aramıza hoşgeldiniz. Yetiştirdiğiniz güvercinlerin resimlerini paylaşırmısınız.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

saolun hüseyin bey

fotograf şuan gönderemem çünki bilğisayarıma format atıldı bilgileri yedekleyemedım hepsı gıttı
ama en kısa zamanda yuklerımmm

çakır hüseyin' Alıntı:
saolun hüseyin bey

fotograf şuan gönderemem çünki bilğisayarıma format atıldı bilgileri yedekleyemedım hepsı gıttı
ama en kısa zamanda yuklerımmm

Selamlar. Rica ederim asıl ben teşekkür ederim aramıza katıldığınız için. En kısa zamanda resimlerinizi bekliyoruz. Dönek resimlerine forumumuz uzun zamandır hasret..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Aramıza hoşgeldiniz hüseyin bey.
Sizlerin sayısı arttıkça burda kuşculuk camiası genişleyip büyüyor ve kuşculuk adında daha güzel şeyler yapma yolunda biraz daha yol katediyoruz.

aramıza hoşgeldiniz. saygılarımla

hüseyin bey aramıza hoş geldiniz..siz değerli kuş yetiştiricilerimiz sayesin de ülkemizde bilinmeyenlere cevaplar bulmak biz site sakinleri için sevindirici bir konudur.. site içi paylaşımlarınızı dikkatle takipçisi olacağız ..hayırlı uğurlu olsun..

çakır hüseyin' Alıntı:
SELAM ARKADAŞLAR

ben izmir çamdibinden çakır hüseyin ve ben bunun hastasıyım besledıgım ırk oynak ve donek tir
beni izmir geneli tanır evim dostlara her zaman acıktır herkeze ıyı paylasımlar dılerım

Aramıza hoş geldiniz Hüseyin bey,keyifli bilgi dolu palaşımlar dilerim.

Aramıza hoşgeldiniz sitemizde iyi vakit geçirmeniz dileğiyle....
Fatih.........

mukremin_58' Alıntı:
selam hemso ne haber

Selamlar...

Sayın mukremin_58, öncelikle selam yolladığınız hemşonuz ve siz nerelisiniz? nickinizin sonundaki 58'in memleketinizle bir ilgisi var mı?

S.A Hüseyin bey.

Aramiza hosgeldiniz,umarim hosca vakit gecirir ve saglam dostluklara imza atarsiniz.

Hersey gönlünüzce olsun....

(:

Selamlar.
Hüseyin abi aramıza hoşgeldiniz. Yetiştirdiğiniz güvercinlerin resimlerini paylaşırmısınız.
Saygılarımla.

slm hüseyin kardeş katılımın için teşekkür inşallah yaza izmire geldigimde kuşlarını görürüm bende selanik besliyom.saygılar...

Hüseyin bey aramıza hoşgeldiniz.Ben Muğladan yazıyorum.İyi günler paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Geri