Arkadaşlar yardım kuşlar hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 618

hakan36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Öncelikler Selamun Aleyküm kümesine en çabuk alışan paçalı güvercinleri yazarmısınızzz

a- hepsi
b- hiçbiri
c- muallak
d- bir düşünelim

Cevap = a

Kuşun karekterine göre değişir. Kimisi 1 günde alışır kimisini 2 ay sonra bi bırakırsın bi daha gelmez. Kuşdan çok sanada bağlı bu. Çok eline alır ürkütürsen ya da kuş yuvayı beğenmezse felan kaçabilir

Perşembe günü babam arap mardin getirdi bana kanadı bantlıydı dün sabah banını açmış bende hiç farketmedim diğerleriyle birlikte bi kalktı normal kendi kuşummuş gibi uçmaya başladı. Kuş sökük olduğu için geri gelemedi karşı çatıda şu an dünden beri inmeye çalışıyor. ! günde sevmiş alışmış yani. Hiç belli olmaz ne yapacağı

onurcambaz' Alıntı:
Perşembe günü babam arap mardin getirdi bana kanadı bantlıydı dün sabah banını açmış bende hiç farketmedim diğerleriyle birlikte bi kalktı normal kendi kuşummuş gibi uçmaya başladı. Kuş sökük olduğu için geri gelemedi karşı çatıda şu an dünden beri inmeye çalışıyor. ! günde sevmiş alışmış yani. Hiç belli olmaz ne yapacağı

Avrupa yakasının neresinde oturon karde

kardeş güvercinleri alıştırmak hakkında kısaca bilgi vereceğim;
1. güvercinin kanadını siyah bant ile bağla ( 1 hafta )
2.güvercini kümeste kapalı tut kümesin içinde ( 1 hafta )
3. güvercini aç bırakmış halde 3. hafta kuşlarının yanında bırak kendisi çatıya uçar uçar iner
aç bırak kuşları kümese sokarkene yemle kendisi yavaş yavaş alışır

Geri