Arkadaslar Yardim lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vural1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 985

vural1903

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vural ERGÜL
Meslek
AŞÇI
İlgi Alanı
Kediler
Bir cift cakmaklik var es ve yaklasik 3 haftayi gecik kuslar surekli ciftlesiyor hatta kumese supurge copusen yuva bile yaptilar normalde ciftlestikten 2 hafta icinde yumurtlamasi lazim degilmi cvplarinizi bekliyoruk acaba disi yada erkek kisrmi ? Balkonda besledigim icin yanlarina daha az oyunlu hata duz ucucuc kus alip alistirark mardinleri satmak istiyodum ve bir cift konya bangosu(taklambac) aldim fakat erkek mardin dier iki taklambacimi kovaliyor ve dovuyor taklambaclarin erkek olani bantlari acilmis gun once kacmisti ve alli 4 gun olmustu az once geri geldi sizce ucurmalimiyim yoksa birazdaha bekletmelimiyim ?

Kusura bakmayin telefondan yazdigim icin bagzi kelimelerde harf hatalari olmus ii forumlar

4 gün biraz erken, kavga konusuna gelince biraz daha bekle, alışında birşey yapmazlar diye düşünüyorum ki yaparlarsa ayırmak zorundasın.Gelen kuşunuda bikaç kez kendi haline bırakarak alıştırmaya çalış. Saygılar

Yorumunuz icin tesekkurler fakat bu kavga bitmiycek gibi bi sakatlama olmasindan korkuyorumm 2-3 gun iken kusun kacip 2 gun sonra gelmesi sasurtti beni mardinlerimi ucuruyorum zaten ama arasina katmadim hic

Re: Arkadaslar YardimL lutfen

arkadaşlar balkonuma yabani güvercin yuva yapmıştı 2 yumurtası var fakat bugün sabah yem verdiğimde balkondaydı ama öğlenden beri yok ve akşam oldu lütfen yardım edin ben yumurtayı nasıl saklayıp kuşların çıkmasını sağlarım yardım edin neolur

Re: Arkadaslar YardimL lutfen

ECRINECRIN' Alıntı:
arkadaşlar balkonuma yabani güvercin yuva yapmıştı 2 yumurtası var fakat bugün sabah yem verdiğimde balkondaydı ama öğlenden beri yok ve akşam oldu lütfen yardım edin ben yumurtayı nasıl saklayıp kuşların çıkmasını sağlarım yardım edin neolur
GELİR YATARSA YUMURTAYA, ÜRKÜTMEYİN YUMURTALARA SİZİN YAPACAĞINIZ BİRŞEY YOK..DUYARLI OLMANIZ HOŞ.BAZI HANIMLAR DA BALKONUM KİRLENİYOR DEYİP YABANİ KUŞLARI KOVMAKTALAR..SEVGİYLE KALIN..

Geri