ArkadasLAr Yardımcı oLuRsanız Sewiniriim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aBartmayALimm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 951
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ferhat Çidik
Meslek
aVcı
İlgi Alanı
Kediler
2 Adét Güvercinim Var TakLacı Dişi Ve Erkek Birbirlrn etrafında dönüp ÖtüyorLar Eş oLurLarmı Lütfen Yardım edinn..

Bir vıdeo yada foto cekersen donduklerı an daha ıyı bılgı verırız. Ikısı bırbırıne otup ıkısıde donuyorsa ıkısıde erkek olabılır benım bıldıgım dişi oter ama donmez yanı.

Kardeş Benim dişi dediğim güvercin fotosunu cekip atarım 2 snnde dişi yavrulktan beri hiç eş olmadı dişi güvercinin yanına koydum hiç ötmedi ama erkeğin yanına koyunca ötüyor

İkisini aydınlık fakat küçük biryere kapat, birbirlerini ilk etapta dövebilirler fakat dövüşdurmuyorsa ya ikiside erkekdir yada ikiside dişi.

Öterlerse kur yapıyordurlar çift olurlar ilk önce erkek kaba bir sesle döne döne öter kuyruğunu yere yatırır tüylerini kabartır, dişide bunları yapabilir çok kızmışsa yani çiftolmak istiyorsa amabiriki kere acemi şekilde daha kibar bi sesle yapar. Erkek dediğim hareketi yaptıktan sonra yere çömelip vuuuk vuuuk vuuuk diye ötmeye başlarsa dişide yanına gelip birbirini gagalarıyla sevgi gösterisi yaparla çift olmayı kabul etmiş demektir.Sonrada bi ara malum olay gerçekleşir gelsin yumurtalar. Dövüşmezlerse mesele yok.

Geri