ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lakarar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 828

lakarar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
batuhan kökdemir
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar bende 1 çift baska ve 1 çift şekeri var (eşli).Bunları 5 katlı bir apartmanın 5. katında besliyorum ve apartmanın önü açık.Bu gün alalı tam 1 hafta oldu şuana kadar 3 kez balkonda salmalığa koydum ve etrafı izlettim.Fakat ben balkonda da yemlemek istiyorum ve kuşlarımın iki kanadının da 5 telegini dipten bantladım balkona saldığımda kaçma riskleri nedir ve ne kadar süre sonra salayım?İlginiz için çok teşekkürler...Batuhan Kökdemir...

Yardım edecek varmı?

EŞ OLANIN DİŞİSİNE BAĞLI PEŞİNDEN AYRILMAYAN ERKEĞİ SADECE SALABİLİRSİN.O ERKEĞİN KANADINI ÇÖZ..

1 HAFTA SADECE O ALIŞSIN..

1 HAFTA GEÇİNCE DE DİĞER ERKEĞİ O NUN LA BİRLİKTE SALABİLİRSİN..BÖYLECE ALIŞAN 2 ERKEĞİN OLACAK..DİŞİLERİ DAHA SONRA SALMANI ÖNERİRİM.

Yani dişileri salmalığa koyayım ikisinide ama diğer iki erkeği balkona koyup tabi kanatları bantlı öyle dolaştırayım mı demek istedin?

hepsini kuşların balkona koy bantlı kuşların çift kanat bantlanması iyi deildir düşebilirler çift kanat bantlı daha cabuk ucar tek kanatlarını bantla önce küşları kümesin dışında bi kaç gün tut sonra hangi erkek dişisine düşkünse onun bandını çöz kuşu zorlama 1-2 gün bantsız gezsin sonra hafif hafif kaldırırsın akşam üstü veya sakin bi zamanda uçurursan kaçmazlar %90

Geri