Arkadaşlar yeniyim bakarmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mardin36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 913
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mardin36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Aktaşöz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle ESSELAMUNALEYKÜM Arkadaşlar Ben Bİ Çift Kuş satmaya götürdüm Kuşçu Dükkanına Adam Kuşlara Baktı Eline Aldı Salladı Az Dediki Bu Halsiz Nasıl Anlamış Olabilir Salladı 10 Saniye Felan Elinde Kuşu Dedi Bu kuş Halsiz Acaba Nasıl anladı Bilen Varsa Sölerse SEVİNİRİM Kuş Alırken Bende YAPARIM Ve Sağlıklı Kuş Alıırım İNŞALLAH ALLAH C.C İZNİYLE...

Bende ilk kez duydum ama bence o salladı ya ozaman kuş kafasını tam toplayamayıp böyle halsizliğinden dolayı kafası kolayca sallanmıştır ozaman adam halsiz demiştir sağlıklı kuş olsa sabit tutar diye düşünüyorum (:

Halsiz kuş , sağlıklı kuşlara nazaran zayıf olur.Zayıf olduğu için de göğüs kemiği ele gelir. :slm:

Kerim TÜRK' Alıntı:
Halsiz kuş , sağlıklı kuşlara nazaran zayıf olur.Zayıf olduğu için de göğüs kemiği ele gelir. :slm:

Kerim abi hakli.

bunu anlamak zor değildir, zamanla eline kuş ala ala sen de rahatlıkla anlamaya başlarsın, halsiz rahatsız kuş eline alsan da göğüs kısmında tüyleri biraz kabarık kalır ve hafif olur.

Benim pek bilgim yok bende daha yeniyim seninle bizde öğrenelim. Adam onun işini kurmuş bir iki püf noktası varmış demek ki :)

fiyattan kırmak için söylemiştir halsiz diye buda bir seçenek

:haha: bir seçenek daha'' BEN BİLMEM ,EŞ'İM BİLİR.! :haha:

BU FORUMU İYİCE BİR GEZ,DOLAŞ ...HASTALIKLAR BÖLÜMÜ VAR. sağ üst köşede google özel aramaya merak ettiğini yaz .çıksın..

BU SİTEDE ARADIĞIN HER KONUYU BULACAKSIN ..OKU YETER Kİ..CC

[email protected]' Alıntı:
:haha: bir seçenek daha'' BEN BİLMEM ,EŞ'İM BİLİR.! :haha:

BU FORUMU İYİCE BİR GEZ,DOLAŞ ...HASTALIKLAR BÖLÜMÜ VAR. sağ üst köşede google özel aramaya merak ettiğini yaz .çıksın..

BU SİTEDE ARADIĞIN HER KONUYU BULACAKSIN ..OKU YETER Kİ..CC
:evet: :tamam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri