Arkatepe beyaz taklacı takım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Müezzin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Müezzin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman AK
Meslek
Emekli,hafız,hacı(vefat etti)
İlgi Alanı
Kediler
Kardeşlerim 17 yaşında beslemeye başladığım bu ırk 40 yıldır elimde.Bu çifti 500YTL'ye satıyorum.Ulaşım bendendir.Elimde bu ırktan 33 çift var.msn:[email protected] oğlum ile görüşün.

Ekli dosyalar

• Resim 075.webp
    Resim 075.webp
    3.2 KB · Görüntüleme: 2,192
  • Resim 077.webp
    Resim 077.webp
    3.9 KB · Görüntüleme: 2,258
  • Resim 083.webp
    Resim 083.webp
    3.5 KB · Görüntüleme: 2,136
Arkadaşlar kuşlara 40 yıl boyunca başka kan girilmemiştir.Kastamon'un 3000-3500 rakımlı dağlarında yetiştirilmiştir.Son derece soğuğa dayanıklıdır.2007yavrusudur. Sadece bu çifti satıcam.Nedeni;sayılarının fazlalığı.Yavru garantili ve oyunludur.

Selamun aleyküm bende kastamonuluyum şenpazar ilçesindenim istanbul içerenköyde oturuyorum yaşım 17 bende kuş bağımlısıyım şimdiye kadar 3 kere aralıklarla kuş besledim 4 ay sonra okullar kapanınca tekrar başlıycam bi kanat sesi duysam oradan ayrılamıyorum otobüste ble hep ayakta cam ın önündeyim acaba havada bi kuş görcekmiyim diye bakıyorum.Önerebileceğiniz bi mezat veya kuş pazarı var mı hem bütçeye uygun hemze taklacı almak istiyorum cevam yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mehmet ve Gökhan kardeşlerim ben Kastamonu'nun Taşköprü ilçesindenim.Mezat ve kuş pazarı önersem adamlar canınızı okur.Size önerim besleyen bir kişiden kuş almanızdır.

Geri