Arkatepe paçasız Cinsi nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

onurcambaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim dün babamla mezata gittik mezat sanibi babamın çocukluk arkadaşıymış. Mezatta beğendiği bir çift güvercini alıp bana hediye etti bende ona baska hediye ettim. o kalabalıkta kuşlarla ilgili bilgi alamadım siz yardımcı olursanız çok sevinirim. oyun yaparmı yaparsa nasıl yapar bilgilendirirseniz çok sevinirim. Karışmasın siyah olanlardan bahsediyorum sadece. bu arada arkadaki sarıyada eş aldım fotğrafını çekmeyi unutmuşum yarın koyacam siteye. :)

Ekli dosyalar

• IMG_0548.webp
    IMG_0548.webp
    730.5 KB · Görüntüleme: 993
  • IMG_0549.webp
    IMG_0549.webp
    624 KB · Görüntüleme: 1,061
Birde arkadaşlar kuşların durduğu yer pis felan demeyin Çünkü kuşlar orada durmuyor orada tavuklarım duruyor. 6 tavuk 1 horoz 4 piliç olunca çok kirleniyor temizliyorum süreklide yağmur yağdı ya geçen gün çamur oldu onun için temizleyemedim.

Irklarını bilmiyorum ama bence mezattaki abine ben oyun kuşu besliyorum deseydinde sana oyun kuşu verseydi bunlar tahminimce oyun kuşu değil trabzonada benzemiyolar ama sen sevdiysen ya ayrı kümese koy yada aynı kümeste ayrı olarak uçur

Hmm teşekkürler şimdi ayıp olmasın diye bişey demedim. Ama bunları uçurmayacağım çünkü aldığı adam iki sokak önümüzdeki biri bırakın yakaladığı kuşu günahını bile vermiyor. şimdilik yavru alıcam görücez nasıl uçtuklarını.

yarı mantolu halkalı zıft arap guvercın bunlar...sanırsam ıkısı kardes gıbıme geldı.bunlar hındıstan kokenlı ama taklacı guvercın varsa damarında yanı onceden eslestırılmısse atma ıhtımalı var...ama sus nıyetıne kullanıldıgı ıcın takla atacagını pek sanmıyorum .

Abiciğim bunlar bulgar kuşudur erkek olanın ötüşü diğer kuşlara göre farklı ola bilir makaracı bir ırktır

çok teşekkür ederim mezatta da bulgar kuşu denmişti tam olarak uçuşunu anlatmamışlardı çok teşekkür ederim. Uçuşlarını araştırayım daha önce hiç akaracı beslemedim. yavruları bi uçurayımda sizide bilgilendiririm süs kuşu olup olmadığı hakkında.

Biraz araştırdım vebulgar makaracısı olduğu kanaatine vardım uçurduğumda hepinizi bilgilendireceğim. Uçuşları döneğe benziyor anladığım kadarıyla.

Ben Erkek Rahibeye Benzettin Bendede Vardı. Ama Kırmızı Beyazdı. Çok Güzel Kuşlardır Bursada Bunların Fiyatı 100 _ 200 Lira Fln Saygılar..

paçalı kuşlarını üçünü toplm kaça aldın

Tepeli sinekli mavi o hediye geldi ondan toplam 4 tane var en iyi kuşlarımdan biri. Soldaki düz maviyi ve sağdaki sarıyı yakaladım sahibi çıkmadı. Birde üstte başı görünmeyen sarı var koyu renk onuda 20 liraya aldım.

Geri