arkatepeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ortamcocugu41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Gündüz
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

maşallah cok güzel ve sağlıklı kuşlar arka tepeleri bende cok severim.

Maşallah gayet güzeller.Allah nazarsız , kazasız , belasız yavru almalar nasip etsin.

Maşşallah abi çok güzeller (:

maşallah topragım saglıklı kuşlarınız var.hayrını görün

güzel yorumlarınız için çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun herkeze sağlıklı hastalıksız bol yavrulu sezon diliyorum saygılarımla Hakan.....

Maşşallah Hakan kardeşim çok güzeller güle güle sağlıcakla besleyesin.

Selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah Hakan kardeşim çok güzeller güle güle sağlıcakla besleyesin.

Selamlar sağlıcakla kal.
çok teşekkür ederim şenol bey inşallah sizde güle güle hastalıksız sağlıklı bir şekilde besleyin selamlar sizde sağlıcakla kalın.saygılarımla Hakan....

ortamcocugu41' Alıntı:
güzel yorumlarınız için çok teşekkürler herkeze sağlıklı hastalıksız bol yavrulu sezon diliyorum saygılarımla Hakan.....

hakan abi maşallah gözüm kaldı bu kuşlarda yokmu yavru hala abi:)) sağlıcakla besle saygılar

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
hakan abi maşallah gözüm kaldı bu kuşlarda yokmu yavru hala abi:)) sağlıcakla besle saygılar
Var kaan kardeşim yavru şuan çoğalmaya başladılar.önümüzde ki ay yavrulardan kovalamaya başlayacağım inşallah.Senin kuşlarında maşallahı var kardeşim 1 takım takas yaparız bende senin kuşlarını çok beğeniyorum ALLAH nazardan saklasın sen bana 1 takım yavru bende sana 1 takım yavru ayarlarız ikimizinde gönlü olur o zaman kardeşim.sende sağlıcakla besle kardeşim saygılarımla Hakan....

Offf çok ama çok güzeller ya maşallah allah kazasız belasız yetiştirmeyi nasip etsin :))

Tefooo' Alıntı:
Offf çok ama çok güzeller ya maşallah allah kazasız belasız yetiştirmeyi nasip etsin :))
Güzel yorumların için çok teşekkür ederim kardeşim.Bende sana sağlıklı bol yavrulu hastalıksız bir sezon diliyorum.saygılarmla Hakan...

Geri