ARKATEPELİ KUMRU,GUGUCUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEKLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ERDEKLİ

Üye
www.erdekoyunkuslari.tr.gg
Ad Soyad
E..Aras
Meslek
Kuşçu
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR BU KUŞLAR BİLDİGİMİZ KUMRU AMA BUNLAR İKİ TANE YANİ ÇİFTLER NASIL BÖYLE OLMUŞLAR BİLMİYORUM AMA İKİSİDE ARKATEPELİ GÜVERCİN GİBİ BU RESİMİ TELEFONLA ÇEKTİM DENK GETİREBİLİRSEM İKİSİNİDE HADA DÜZGÜN ÇEKER SİZİNLE PAYLAŞIRIM

Ekli dosyalar

• ARKATEPE GUGUCUK.webp
    ARKATEPE GUGUCUK.webp
    4.3 KB · Görüntüleme: 2,641
İlk defa gördüm çok ilginç..

Abibo olanını ve yabani güvercin rengi olanınıgördüm doğada ,ama arka tepeli görmedim . Demekki oda varmış ilginç . selamlarŞEREF

albino yazacaktım yanlış olmuş .selamlar.ŞEREF

pıncır' Alıntı:
bence arkadan rüzgar vurmuş kafa tüyleri havaya kalkmış

Haklısın bizde arkadan rüzgar vurmuş kuşun resmini çekip koyduk tepeli diye sen söylemesen anlayamıyacaktık sagol :heyo:

sözüm sana degil ama bakınca ilk bakışta öyle bir izlenim verdi bana ve açıkçası böyle bir kumru cinside yok yani tepeli degil mi :kitap:

Gerçekten ilginç bir durum... :hmm: :?

SİNAN ÖZTEKİN

Valla arkadaşlar banada ilk bakışta ilginç geldi ama göz görünce inanıyor bende böyle bir cinsin olmadıgını biliyorum ama bu resim gerçek ve bunlar 2 tane tahminim genetik bir bozukluk olabilir yoksa böyle bir ırkın olmadıgını bende biliyorum

arkadaşlar kumruların arkatepeli ve öntepelileri de vardır. hatta beyaz renk arkatepe öntepelileri de vardır. bu türleri genellikle arap ülkelerinde beslerler. ingilizce adı Crested Ringneck Dove. google da arama yaparsanız resimleri çıkacaktır. bu adreste bilgileri mevcuttur: http://www.wazzanvet.com/doves.html

Geri