Arkdaşlar Forma Yeni Üye Oldum Ve Kuşçuluğa Yeni Başlıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bojangles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

bojangles

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
FARUK DOĞAN
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
Öncelikle Herkese Selamlar
Forma yeni üye oldum ve aklımda kuşçarın ne zaman nasıl yem vereceğimi ve nasıl performasını arttıracağımı bilmiyorum.Kısaca siz ne yapıyorsunuz(mesela kış aylarında ne gibi yem veriyorsunuz) kendi kuş besleme tarzınızı yazarsanız bende bilgi edinmiz olurum.Söylediğim gibi yeniyim yardım ederseniz sevinirim.
SAYGILARIMLA

Re: Arkdaşlar Forma Yeni Üye Oldum Ve Kuşçuluğa Yeni Başlıyo

aramıza hos geldın faruk kardesım sana tavsıyem bolllca forumu karsıt gırmedık okumadık mesaj bırakma ;)

dediğim gibi kuşçuluğa yeni başlıyorum bende bildiğim şeyleri sizinle paylaşmak isterim ama daha yeni başladığım için şuan hiçbir bilgim yok sadece kümesim var kuşlarım 1-2 ay sonra gelecek ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden sizden yardım istedim cevaplarsanız sevinirim

bojangles' Alıntı:
dediğim gibi kuşçuluğa yeni başlıyorum bende bildiğim şeyleri sizinle paylaşmak isterim ama daha yeni başladığım için şuan hiçbir bilgim yok sadece kümesim var kuşlarım 1-2 ay sonra gelecek ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden sizden yardım istedim cevaplarsanız sevinirim
tekrarlıyorum faruk kardesın bolca forumu gez gırmedık konu okumadık mesaj bırakma çok faydası olucaktır cok fazla bılgıye sahıp olucaksın ;)

formu şöyle bir gözden gçerdim çok yararlı bilgiler var daha yeni başladım bakalım ilerlerde neler var formun altından gibir üstünden çıkmayı düşünüyorum :p

bojangles' Alıntı:
formu şöyle bir gözden gçerdim çok yararlı bilgiler var daha yeni başladım bakalım ilerlerde neler var formun altından gibir üstünden çıkmayı düşünüyorum :p

kesınlıkle ole yapmalısın takıldıgın anlamadıgın cozemedıgın problemlerındede ben daıl olmak uzre sana yardımcı olacak ınsanlarla dolu guzel bır forum burası umarım ıstedıgın gıbı kuslara sahıp olursun hersey gonlunce olsun guzel kardesım.

h.g oncelıkle kardesım zamanla daha ıyısını ogrenmırsın..ılac konularına cok takılma takılanı sorabılırsın özelden unutmakı kanatlı hayvan hastalıkları bolcadır ve asılarını ıhmal etme kuslarının yaza gırerken ve kısa gırerken mesela suan kusun olsaydı zamanı asıların umarım bol yavrulu gunler geceırırsın ve dıpnot KUSLARI sakın kırma ırk ırk esle:):)

tmm kardeşim önerilerin için saol takıldığım yerler olursa özelden yazarım cevaplarsan sevinirim

s.a arkadaşlar ben diyarbakırda oturuyorum binamız sekiz katlı biz ise altıncı katta oturuyoruz işte hemen hemen bi ay oluyo bi çift çakmaklı bi çiftte şekeri ve bi çift zil arap var bende kollarını çekmiştim çakmaklılar yumurta verdiler iki haftadır yanlış olmazsam ve kolları çıktı çıkacak yani haftaya kadar çıkar diye düşünüyorum sizce bunları balkonda uçurursam kaçarlar mi ya da balkona inebilirler mi taş saygılarla yardımcı olursanız çpk sevinirim

Geri