arkdaşlar kuşum galıba hasta lüfen yadım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat644
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

murat644

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat savasşkol
Meslek
öğrençi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim ön arka dişi tepeli var 4-5 gündür fazla yemyimedi veya ben görmedim zayıfladı bu gün baktığımda ağzındamı burnundanmı bir sıvı geldi ama kan deyil ne olabilir ne olmuş olabilir arkadaşlar bilginiz olmasada bi fikir verin lütfen açıll

sarı bi sıvı galiba o şimdi ağzındada vardır burnunun içindede burnunu sıkarak o sıvıyı dışarı çıkar ağızındakınıede kulak çubuğyla çıkar temizle . 1 .2 gn sularına hergn değştr toparlar.

FOTOĞRAF PAYLAŞŞ YOKSA KUŞUNU HER AN KAYBEDEBİLİRSİN. :hungur:

Dediğim tedavı şeklını uygula yoksa kusun yem yemeyıde bırakacaktır. Burun delıklerının temız oldugundan emın ol rahat nefes alsın. Sonra eczaneden yada komsundan batticon al. battikon dedıgım tentirdıyot varya yaralara surulur kırmızı sıvı yakar. onun yakmayanı yenı modelı dıyelım. kulak copunun bı ucunu battıcon a batur ıyıce emsın. Sonra bı arkadasın kusu tutsun. sen bı elınle kusun agzını ac diğer elındekı battıconlu kulak copunu kusun agzından mıdesıne kaday ıyıce sok. Korkma ölmez yada zarar gormez. bı kac sefer gelgıt ılerı gerı ıcıce mıkrobu kırar ıltahabı temızler. 2 gunde 1 kere yap bu işlemı. 1 haftaya kalmaz duzelir. Ilk ıslemden sonra kusun rahat yem yedıgını goruceksın.

burun deliğini nasıl sıktırcam ?
zarar görmezmi kuşun rahatsızlığı yoksa birşey olurmu ?

Murat sen benım dediğim tedavıyı uygula anında yem yemeye baslıycak kus. ılk tedavıden sonra bırak yere dırek yeme yapısıcak. burun delıgını falan sıkma kucuk bı kurdanla delıkler kapalıysa burun etıne degdırmeden ıcıne falan sokma ucunde tıkanıklık varsa kabuk gıbı kurumustur cıkar onu yavasca . ıcıne sakın sokma. elınle burnuna bastırma gagatan tut ıslemı yaparken. Battıconlu tedavıyı 2 gunde bır yapıcan mesela bugun yaptın sonra 2. gun sonra bıdaha hala hafıf rahatsız ıse 4. bıdaha sonra bırak

hafif hafif skarak.içindeki sıvı çktğını grceksn rahat nefes alır.

hiç bşy olmas kuşa ben bu hastalık yzunden kumesi kaldırıydm bunu yapınca hastalık fln klmadı. ayrıca kuşa ilaç vermek son çözüm doğal yollarla tedavi etmeye çalış. ilaç verdgnde tekrarlaması baya yksek anck kuş kndi atlatrsa kndiliğndn daha iyi olr bak bnde 1 yıl oldu daha tekrarlanmadı silndi gitti hastalık diye bşy kalmadı.

Geri