Artık Balkonda Taklacı (Oyunlu) Besliyebilceksınız İÇERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar Düşündüm Düşündüm Balkonda Taklacı Niye Beslenmesın Diye Aklıma Su Fikir Geldi..
10*10cm uzun-geniş tahtalar var onlarda balkonun demırınden dısarı salın duz zemın oldugu ıcın taklacı kusunuz rahatca konabılsın ;) :heyo: :heyo:

Ondanmı Balkonda Taklacı Beslenmez Dıyorlar :D

sen bu dediğini yap, sıka girmiş bir taklacıyı o dediğin 10x10cm lik tahtaya indir veya balkona indir, gel benden sana 1 çift çakmaklı hediye :)

anlaştık, sözüm söz :))

abi ben en fazla 50 Tllık Taklacı Alabılırım Fazla Alamam Oda Taklacı Ama :D

sen gel vazgeç bu sevdadan :)) Teras gibi açık alana bile inmekte zorlanan sıka girmiş bir taklacı balkona hiç inemez, damarı sağlamsa 2-3 gün aç açına balkonu gören bir çatıda, yüksek tepede küçük emrah gibi balkona bakar bakar, iyice halsiz düşünce de fıy fıy fıy balkona iner :)

FeLix_' Alıntı:
sen gel vazgeç bu sevdadan :)) Teras gibi açık alana bile inmekte zorlanan sıka girmiş bir taklacı balkona hiç inemez, damarı sağlamsa 2-3 gün aç açına balkonu gören bir çatıda, yüksek tepede küçük emrah gibi balkona bakar bakar, iyice halsiz düşünce de fıy fıy fıy balkona iner :)
Abi balkonda değilde sokakta bodrumda beslediğim zaman senin tarif ettiğin gibi açık bi çakmaklım vardı 2-3 gün aç kaldı ama inemedi yere yanına kaçak gelmişti onla eş oldu heralde çatıda onla birlikte gittiler banada arkadalarında su dökmek kaldı :haha:

:ckmk: :ckmk: :ckmk:

ah emrah ah, ben bile ne cekiyorum koca terasa indirirken düsün bide sen balkona indirecen :) Mesut abinin dedigi gibi vazgec bu sevdadan. cami avlusuna git bi cift yabani yakala onları alıstır onlarla basla sen cogalır giderler :D:D

benim balkon 3. kattı , 6 katlı binada , ön tarafına 50 cm e 3 metre yapmıştım çıkıntı , demir çamaşır direklerinin üstüne plastik tabaka çekmiştim, evet kuşlar kalkıp inebiliyodu, birde yukarda uçarken sadece benim balkonda olduğu için hedef şaşırmıyorlardı, yeni uçmaya başlayan sabuni yavrum bile yere inmesine rağmen diğer balkonlara kona kona tırmandı geldi, ama çok oynayan bir kaç kuş getirdim sonra balkona , hepsi gitti, çatıdan izlemekten sıkıldılar herhalde, bence taklacıyı beslemeden bango yada baska besle 1-2 çift bangolarım benim 3 haftada çözdüler, atıyodum havaya uçup geri geliyorlardı, sonra yanlarına yavru daha sökülmemiş taklacı sal, oyunu sökmüş kuş balkondan çıkıyorda , geri giremiyor, o uzatmada bir zaman sonra canını sıkıyor insanın çünkü tüm zamanlarını onun üstünde güneşlenerek geçiriyorlar, pisliği filan bol oluyor yani benden söylemesi :)

Geri